default-image

Το εγκώμιο του Λέτο έπλεξε ο Στραματσόνι

Αθλητισμός
Το εγκώμιο του Λέτο έπλεξε ο Στραματσόνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδιαιτέρως χαρούμενος από την διαφαινόμενη μεταγραφή του Σεμπάστιαν Λέτον στον Παναθηναϊκό, παρουσιάζεται ο Αντρέα Στραματσιόνι. Ο Ιταλός τεχνικός, τόνισε οτι γνωρίζει καλά τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και αποκάλυψε πως έχει ήδη μιλήσει μαζί του.

Πρόσθεσε δε, ότι αυτή τη στιγμή το τριφύλλι δεν διαθέτει άλλο ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Λέτο και ευχήθηκε να πάνε όλα καλά με τις ιατρικές εξετάσεις του 30χρονου, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

«Γνωρίζω τον Λέτο και μίλησα μαζί του όταν ο πρόεδρος μου είπε ότι υπάρχει η πιθανότητα να τον αποκτήσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος. Με κάθε σεβασμό στους οπαδούς, είμαι χαρούμενος γιατί είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Μου αρέσει που τον αγαπούν οι οπαδοί μας, όμως εάν είναι εντάξει και ο γιατρός πει ότι είναι καλά, τότε είναι ένας παίκτης και ένας άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας.

Και θα είμαι χαρούμενος αν όλα πάνε καλά. Ο Λέτο δεν ήταν στα μεταγραφικά μας πλάνα, γιατί η περίπτωσή του προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, όμως κατά τη γνώμη μου δεν έχουμε κάποιο παίκτη με τα χαρακτηριστικά του. Μου αρέσει να διαθέτω ποιοτικούς παίκτες με χαρακτήρα. Υπάρχουν ήδη πολλοί τέτοιοι παίκτες στην ομάδα και μπορεί να προστεθεί άλος ένας. Γνωρίζει πολύ καλά τον Παναθηναϊκό και πως να κερδίσεις εδώ», ήταν τα λόγια του Στραματσιόνι για τον Σεμπάστιαν Λέτο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News