Αθλητισμός

Ευχαριστίες από τον δήμο Αγ.Νικολάου για το Φεστιβάλ Στίβου

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) και ο Α.Ο. Λασιθίου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλλαν στη διοργάνωση του «3ου Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 στον Άγιο Νικόλαο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΔΑΝ έχει ως εξής:

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης που συνέβαλλε ως συνδιοργανωτής στην κάλυψη όλων των μετακινήσεων των αθλητών και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης που επίσης ήταν συνδιοργανωτής και βοήθησε στην οργάνωση και εκτέλεση των αγώνων.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης, "Καρνάγιο", "Molo Cafe-Bar", "Βle Κατσαρολάκια", "Bueno Cafe", "DejaVu", "Palazzo Cafe", "Αιολικό Cafe-Bar", "Pizza di Napoli", "Μέλι Coffee-Bar", "Φαζός Ε.Π.Ε.", "Box Cafe" και τους χορηγούς επικοινωνίας, "Εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ", "Λατώ Fm", "104,4 Fm", "Φωνή-εν", "CNA News".

Ευχαριστούμε επίσης, το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου, τo Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, το ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου για την άριστη συνεργασία, τους εθελοντές που βοήθησαν στη διεξαγωγή του "Kids Athletics", το σώμα των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το Ε.Κ.Α.Β. και το Ξενοδοχείο "Santa Marina" για τη σημαντική του βοήθεια.

Κλείνοντας, είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για την παρουσία των σωματείων, των αθλητών και των προπονητών τους, χωρίς τη συμμετοχή των οποίων το «3ο Φεστιβάλ Κρητικού στίβου» δε θα μπορούσε να διεξαχθεί.

Σχόλια