default-image

Σηφάκης: «Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τον ΟΦΗ»

Ποδόσφαιρο
Σηφάκης: «Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τον ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηχηρό μήνυμα στήριξης στον ΟΦΗ έστειλε ο πρόεδρος της διοικούσας Επιτροπής Αντίπας Σηφάκης, στην κοπή της πίτας που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, αναφέροντας ότι «η ομάδα των 9 επιχειρηματιών δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τον ΟΦΗ».

Στην «ζεστή» εκδήλωση που έγινε στην ταβέρνα «Αρχοντικό» στη Ροδιά, ο πρόεδρος του ΟΦΗ προανήγγειλε διεύρυνση της «ομάδας των 9» και ευχήθηκε «του χρόνου που θα είμαστε ξανά εδώ, ελπίζω να είμαστε σε μεγαλύτερη κατηγορία».

Ο Αντίπας Σηφάκης έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Νιόπλια τον οποίο και χαρακτήρισε ως «τον καλύτερο Ελληνα προπονητή» και τόνισε με νόημα ότι «αν ο ΟΦΗ καταφέρει αυτό που θα καταφέρει θα το οφείλει στο Νίκο το Νιόπλια, εάν δεν τα καταφέρει μεγάλο ρόλο θα έχουνε παίξει οι κάποιες αποφάσεις που πάρθηκαν και οι οποίες δεν ήταν απόλυτα σωστές. Πριν από το Νίκο το Νιόπλια, θέλω να το ξεκαθαρίσω».

Ο Αντίπας Σηφάκης απευθύνθηκε και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τους οποίους κάλεσε να είναι κοντά στον ΟΦΗ και τόνισε ότι είναι καλοδεχούμενη η αυστηρή κριτική.

Ακόμη ευχαρίστησε τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για την συνεργασία με την Διοικούσα Επιτροπή (στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν εκ μέρους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ο Παν. Αντωνακάκης και ο Κώστας Βαρβεράκης).

Στην συνέχεια μαζί με τον αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Γιάννη Φασουλά, έκοψαν την πίτα και ευχήθηκαν καλή χρονιά, υγεία και άνοδο του ΟΦΗ στην Β' Εθνική!

Αναλυτικά οι πιο σημαντικές αναφορές του Αντίπα Σηφάκη στην κοπή της πίτας του ΟΦΗ:

Για την ομάδα των 9 και τον ΟΦΗ: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας απόψε στην εκδήλωση του ΟΦΗ. Θέλω να ευχαριστήσω και τον οικοδεσπότη μας κ. Σταματάκη για την ευγενή του χορηγία για το αποψινό τραπέζι. Κύριοι, ξεκινήσαμε πριν από μερικούς μήνες, η περίφημη παρέα των 9, παραμείναμε 9, θα παραμείνουμε 9 μέχρι να πετύχουμε το σκοπό μας. Δε λέω ότι τα ξέραμε όλα και τα κάναμε όλα σωστά. Περιμέναμε και ελπίζαμε ότι τα πράγματα θα ήταν σήμερα κάπως καλύτερα. Για διάφορους λόγους όμως άσχετα με τη δικιά μας θέληση και με τις δυνατότητες της ομάδας, τα πράγματα είναι τέτοια που θα πρέπει να διπλασιάσουμε, να πολλαπλασιάσουμε τις προσπάθειές μας για να κατακτήσουμε το στόχο μας. Θέλω να τονίσω ότι η παρέα μας δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον ΟΦΗ ποτέ. Και όχι μόνο αυτό αλλά σκοπός μας είναι να μεγαλώσει η παρέα μας. Και από αυτό εδώ το σημείο κάνω έκκληση για το μέλλον όποιος φίλαθλος του ΟΦΗ συμφωνεί με τον ορίζοντα τον οποίο έχουμε θέσει και τις διαδικασίες που ακολουθούμε εμείς οι 9, είναι ευπρόσδεκτος και ευπρόσδεκτοι να έρθουν κοντά μας. Και του χρόνου θα είμαστε εδώ, ελπίζουμε μια κατηγορία παραπάνω, το ευχόμαστε, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν προς αυτή την κατεύθυνση και θέλουμε να έχουμε και τον κόσμο κοντά μας κι εσάς όλους κοντά μας και θέλω ακόμα μια φορά να σας ευχαριστήσω για τη μέχρι τώρα συμπαράσταση στο έργο μας».

Για το Νίκο Νιόπλια: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή που σ’ αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή του ΟΦΗ και ξέρετε τι σημαίνει για έναν κορυφαίο προπονητή να δέχεται μία τέτοια πρόταση, το Νίκο Νιόπλια μαζί με το τιμ του, το Θανάση Κολιτσιδάκη και το Γιώργο Βλαστό. Ανέλαβαν με -9 τον ΟΦΗ ξέροντας τι σημαίνει αυτό για την προσωπική τους θέση και την προσωπική τους καριέρα, τι μεγάλο ρίσκο είναι. Και θέλω από δω να πω εκ των προτέρων ότι αν ο ΟΦΗ καταφέρει αυτό που θα καταφέρει θα το οφείλει στο Νίκο Νιόπλια, εάν δεν τα καταφέρει μεγάλο ρόλο θα έχουνε παίξει οι κάποιες αποφάσεις που πάρθηκαν και οι οποίες δεν ήταν απόλυτα σωστές. Πριν από το Νίκο το Νιόπλια, θέλω να το ξεκαθαρίσω».

Για τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ: «O Ερασιτέχνης ΟΦΗ δείχνει σημεία και διάθεση απόλυτης συνεργασίας με την ομάδα μας».

Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ: «Θέλω να είσαστε κοντά μας. Απευθύνομαι και στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης οι οποίοι δόξα το θεό μέχρι τώρα έχουν αντιμετωπίσει τα θέματα με την έννοια της σωστής κριτικής, ενίοτε αυστηρής, καλοδεχούμενη και παρακαλώ να συνεχίσουνε στο ίδιο πνεύμα. Ακριβώς στο ίδιο πνεύμα».

Τυχερός ο Θανάσης Πατινιώτης

Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο Θανάσης Πατινιώτης ο οποίος κέρδισε το φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σε 500 ευρώ! Μάλιστα εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, ο Γιάννης Τσακαλάκης έδωσε μετρητά (!) στον παίκτη του ΟΦΗ τα χρήματα και ο Θανάσης Πατινιώτης δεν έκρυβε τη χαρά του.

Κληρώθηκαν και 5 τριήμερα

Ακόμη, στο περιθώριο της βραδιάς, κληρώθηκαν 5 τριήμερα για δυο άτομα, ως προσφορά μελών της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, που έχουν ξενοδοχεία, όπως οι Αντώνης Καράτζης (Νana beach) , Γιάννης Πολεμαρχάκης (Blue Marin), Αντίπας Σηφάκης (Μirabello), Παντελής Σαπουνάκης (Lyttos Beach).

Ένα τριήμερο στο ξενοδοχείο (Marmin) προσέφερε και ο επιχειρηματίας Νίκος Ανδρεαδάκης που είναι κοντά στην προσπάθεια της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ.

Tυχεροί απο τους ποδοσφαιριστές που κέρδισαν από ένα τριήμερο αναδείχθηκαν ο Καλέ, ο Χαντί και ο Μανόλης Φαζός. Από το προπονητικό και το ιατρικό τιμ τυχερός αναδείχθηκε ο γιατρός Κυριάκος Κακαβελάκης και από τους υπαλλήλους η Θεανώ Ρασούλη.

Ευχαριστεί το «Αρχοντικό»

Η βραδιά κύλησε όμορφα και ανέδειξε το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον ΟΦΗ. Σε αυτό βέβαια έπαιξε μεγάλο ρόλο, ο εξαιρετικός χώρος με το μεγάλο κυκλικό τζάκι να δημιουργεί ιδανική ατμόσφαιρα, οι γευστικοί μεζέδες και η άριστη εξυπηρέτηση του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Αρχοντικό» Μανόλη Σταματάκη, ο οποίος είναι και ένθερμος φίλος του ΟΦΗ. Με ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή ΟΦΗ ευχαριστεί τον κ. Σταματάκη και όλο το προσωπικό της ταβέρνας «Αρχοντικό» για την ζεστή βραδιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News