default-image

Όλα έτοιμα για το φιλικό των Βετεράνων μπάσκετ

Μπάσκετ
Όλα έτοιμα για το φιλικό των Βετεράνων μπάσκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφα μετρούν οι φίλοι του μπάσκετ για άλλη μια σημαντική συνάντηση που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό στα Δύο Αοράκια το ερχόμενο Σάββατο.

Ο λόγος για το φιλικό Βετεράνων Ελλάδας με αυτούς του Ηρακλείου, που θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. και αναμένεται να προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Οι άσοι του παρελθόντος θα συναντηθούν για καλό σκοπό, καθώς τα έσοδα θα δοθούν στους συλλόγους «Δικαίωμα στη Ζωή» και «Ηλιαχτίδα».

Στο φιλικό θα συμμετάσχουν πολλοί σπουδαίοι αθλητές του παρελθόντος, όπως προέκυψε από τις ομάδες που ανακοίνωσαν χθες οι διοργανωτές. Όχι μόνο στην ομάδα Βετεράνων Ελλάδας, αλλά και σε αυτή του Ηρακλείου.

Την ομάδα Βετεράνων Ελλάδος θα κοουτσάρει ο ένας και μοναδικός Γιάννης Ιωαννίδης, ενώ το ρόστερ της θα αποτελούν οι Χριστοδούλου Χρήστος, Πρέλιεβιτς Μπάνε, Γιαννούλης Γιάννης, Γαλακτερός Νάσος, Κορωνιός Βαγγέλης, Βουρτζούμης Βαγγέλης, Μπουντούρης Νίκος, Βούκσεβιτς Ντούσαν, Τζαλαλής Θανάσης, Γιαννουζάκος Γιώργος, Τόλιας Νίκος και Κωνσταντινίδης Χρήστος.

Σπουδαίες δόξες, όμως, περιλαμβάνει και η ομάδα Βετεράνων Ηρακλείου, στην οποία προπονητής θα είναι ο Νίκος Τούλης, με βοηθό τον αδελφό του Μίμη, ενώ έφορος θα είναι ο Μανόλης Παπακαλιάτης και συνοδοί οι Μιχάλης Δασκαλάκης και Μανόλης Χαρωνίτης.

Πιο συγκεκριμένα, για τους Βετεράνους Ηρακλείου θα αγωνιστούν οι Δότσιος Δημήτρης, Καραφύλλης Σάκης, Θεοδωρίδης Χρόνης, Καραΐσκος Βασίλης, Γκόλαντας Παναγιώτης, Φραγκισκάτος Σάκης, Χαρωνίτης Γιάννης, Σταυρακάκης Μανόλης, Κουμιανάκης Πέτρος, Σκροπολίθας Γιώργος, Δελατόλας Νίκος, Πασπαράκης Αντώνης, Χαλκιαδάκης Μανόλης, Στεφανάκης Γιάννης, Χαρίσης Χρήστος, Βαρδαβάς Κώστας, Σπυριδάκης Μανόλης, Διαλεκτάκης Στέλιος, Μαστοράκης Μανόλης και Ράλλης Βασίλης.

Τα εισιτήρια για το φιλικό θα τιμώνται στα 5 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News