default-image

Ισχυρό προβάδισμα για Ηρόδοτο και Ρούβα!

Ποδόσφαιρο
Ισχυρό προβάδισμα για Ηρόδοτο και Ρούβα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρόδοτος και ο Ρούβας έθεσαν ισχυρή υποψηφιότητα για να βρίσκονται στον φετινό τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, μετά τις νίκες τους στους πρώτους ημιτελικούς που έγιναν την Τετάρτη. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού επικράτησε με σκορ 1-2 μέσα στην έδρα της Δόξας Γαλιάς ενώ ο Ρούβας με φόρα από τη νίκη επί του ΟΦΗ, νίκησε με σκορ 2-0 τον ΠΟΑ στην Γέργερη!

Το παιχνίδι στη Γαλιά είχε επεισοδιακό χαρακτήρα, με παράπονα των γηπεδούχων για τη διαιτησία. Ο Ηρόδοτος προηγήθηκε στο 13’ με τον Συσκάκη (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Ζαφείρη σε αυτή τη φάση) και λίγο αργότερα με πέναλτι που πάλι αμφισβήτησε η Δόξα, ο Καρβελάς έκανε το 0-2. Στο 87’ ο Καργιωτάκης μείωσε 1-2 και αναπτέρωσε τις όποιες ελπίδες ενόψει της ρεβάνς, ενώ το φινάλε ήταν επεισοδιακό, με τον Προβυδάκη να αποβάλλεται στο 80’ και τον Χατζηβασίλη να δέχεται κόκκινη κάρτα κατά την αποχώρηση των ομάδων.

Στη Γέργερη ο Ρούβας έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στο ματς απέναντι στον κακό ΠΟΑ. Έτσι στο 17’ ο Μυλωνάς και στο 33’ ο Αμπντουραχμάνι διαμόρφωσαν το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ, κάνοντας τους γηπεδούχους φαβορί για την πρόκριση.

Οι ρεβάνς Ηρόδοτος-Δόξα Γαλιάς και ΠΟΑ-Ηρόδοτος θα γίνουν την προσεχή Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, όταν και θα προκύψει το ζευγάρι του φετινού τελικού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News