Αθλητισμός

Τα συγκινητικά λόγια του «Πετρακογιάννη» στο Ράδιο 98,4

«Ευχαριστώ δημόσια όλο τον κόσμο. Εισπράττω το σεβασμό και την εκτίμηση του στο πρόσωπό μου. Η βράβευση μου απηχεί όλη την Κρήτη, είναι τιμητική για το ποδόσφαιρο της Κρήτης και κάνει περήφανο και μένα»!

Με αυτά τα λόγια απάντησε ο Γιάννης Πετράκης, στο κύμα συγχαρητηρίων από το πανελλήνιο και δη από την Κρήτη, για την ανάδειξη του ως κορυφαίου προπονητή. «Ξέρω ότι αρκετοί συγκινήθηκαν μαζί μου», είπε.

Λίγες ώρες μετά τη στιγμή που όλη η Ελλάδα άκουγε αφοσιωμένη τα λόγια και μοιραζόταν τη συγκινητική παρουσία του με το βραβείο του καλύτερου προπονητή της σεζόν,  ο σπουδαίος κρητικός άνδρας, μοιράζονταν την χαρά της δικαίωσης του, στον αέρα της αθλητικής ζώνης του «ράδιο 9.84».

«Για μένα είναι μεγάλη χαρά και σημαντικό γεγονός μετά από 25 χρόνια δουλειάς, που προέκυψε αυτή η μεγάλη τιμή. Με κάνει χαρούμενο οτιδήποτε καλό προκύπτει ως επιβράβευση μιας ομαδικής προσπάθειας, στην οποία συντελούν όλοι που συμμετείχαν. Αξίζει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πηγαίνουμε καλύτερα και να παίρνουμε αυτό που δικαιούμαστε αναλόγως»!

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, μοίρασε εύσημα σε όλους στην ομάδα του, γιατί όπως είπε, «πετύχαμε σπουδαία πράγματα στην προηγούμενη σεζόν και όλα στηριζόταν στην ομαδική προσπάθεια», επανέλαβε! Μίλησε επίσης για την ειδική αξία των εκλεκτόρων! «Είναι άκρως τιμητικό, γιατί αυτοί που είμαστε μαζί υπηρετώντας το ποδόσφαιρο, μπορούν καλύτερα να αξιολογήσουν. Είναι οι ποδοσφαιριστές που εισπράττουν τη δική μας καθοδήγηση στην ομάδα. Αυτό έχει πιο μεγάλη αξία για μένα, γιατί ψηφίζουν εκείνοι που εκφράζουν την πραγματικότητα και το κάνει πιο αληθινό»!

Ο Γιάννης Πετράκης, έμεινε χθες στην Αθήνα, απολαμβάνοντας τη μεγάλη διάκριση μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα που βρέθηκαν κοντά του τη βραδιά μιας μεγάλης συγκίνησης για τη ζωή του. Τη επομένη ξανά στη δουλειά στους «Ζωσιμάδες». Ήδη έχουν ανοίξει νέοι ορίζοντες...

Σχόλια