Αθλητισμός

Ο Οικονομόπουλος πρόεδρος της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας"

Ο Τάκης Οικονομόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" μετά την άρνηση του Δημήτρη Σαραβάκου να αναλάβει πόστο στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος… καθυστέρησε τις διαδικασίες για τη συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" καθώς αρνήθηκε να αναλάβει οποιοδήποτε πόστο παρότι πήρε τις περισσότερες ψήφους.

Έτσι, επελέγη ο Τάκης Οικονομόπουλος, ο δεύτερος σε ψήφους, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση και εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος. Ο Οικονομόπουλος διαθέτει εμπειρία από τη δράση του σωματείου, αφού ήταν αντιπρόεδρος στην προηγούμενη διοίκηση.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου διατήρησε τη θέση του ταμεία, ενώ αντιπρόεδροι εξελέγησαν ομόφωνα ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη, Γιώργος Καρανάσος και ο υπεύθυνος αγώνων της ΠΑΕ, Σπύρος Βλαχος, και γενικός γραμματέας ο Γρηγόρης Καναρέλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Συνεδρίασε σήμερα σε πλήρη απαρτία ( 02/02/2016 ) και συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Πρόεδρος εκλέχθηκε ομόφωνα ο κ.Τάκης Οικονομόπουλος, αντιπρόεδροι οι κ.κ. Γιώργος Καρανάσος, Σπύρος Βλάχος, ταμίας ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου και Γραμματέας ο κ. Γρηγόρης Καναρέλης. Μέλη θα είναι οι κ.κ.Δημήτρης Σαραβάκος, Θοδωρής Μαραγκουδάκης, Κωνσταντίνος Γλυνός και Γιώργος Αλεξανδρής. Το ΔΣ θα συνεδριάσει εκ νέου την Τρίτη 16/2/2016".

Η αποστολή του νέου ΔΣ είναι να εξαιρετικά δύσκολη, αφού εν μέσω της γενικότερης απαξίωσης της Συμμαχίας και της συρρίκνωσης του ποσοστού της στην ΠΑΕ, πρέπει να εξασφαλίσει την επιβίωση της.

Σχόλια