default-image

Ζητά δίωξη Μελισσανίδη ο Γκιρτζίκης... για τα τρένα!

Ποδόσφαιρο
Ζητά δίωξη Μελισσανίδη ο Γκιρτζίκης... για τα τρένα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Ο πρόεδρος της ΕΠΟ με προσωπική του καταγγελία, ζητά να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη στον Δημήτρη Μελισσανίδη, για την περίφημη δήλωση του τελευταίου για τους διαιτητές μετά το ΑΕΚ-Ηρακλής 4-1 για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Μελισσανίδης στην κοπή της πίτας της Aegean είχε τονίσει: «Να πω κάτι και για την ομάδα μας: Ένα μπράβο στην ΑΕΚ, που κέρδισε 4-1 με 10 παίκτες, με έναν διαιτητή… περίεργο (στο ματς αυτό διαιτητής ήταν ο Δελφάκης). Όμως δεν πειράζει. Σε οκτώ μήνες αυτοί οι διαιτητές θα σφυρίζουν για να… φύγουν τα τρένα. Μόνο εκεί θα σφυρίζουν».

Οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ... ενοχλήθηκε από την τοποθέτηση Μελισσανίδη και αξιώνει να ασκηθεί δίωξη στον «τίγρη» από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Βεβαίως, ο Γκιρτζίκης δε δείχνει την ίδια ευαισθησία στο θέμα που αφορά τον Γιώργο Μποροβήλο όπου η ΕΠΟ και η Εκτελεστική Επιτροπή της δεν μπήκε καν στη διαδικασία να ασχοληθεί με το βούλευμα των στημένων, το οποίο απέστειλε ο Σταύρος Κοντονής ζήτησε να εκπέσουν των αξιωμάτων του όσα πρόσωπα κατέχουν θεσμικές θέσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News