Αθλητισμός

Ο Μανόλης Στεφανουδάκης δήλωσε συμμετοχή στο LoveRun!

Ακόμα μεγαλύτερη αίγλη και αξία αποκτά το Love Run Heraklion 2016 αφού συμμετοχή στον αγώνα δήλωσε και ο "πλανητάρχης" του κρητικού αθλητισμού Μανόλης Στεφανουδάκης...

H σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή η Οργανωτική επιτροπή του LoveRun ανακοινώνει ότι ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές από την Κρήτη και την Ελλάδα που θα δώσουν το αγωνιστικό παρών στις 14 Φεβρουαρίου στη πλατεία των Λιονταριών, θα βρίσκεται και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής  ΑμεΑ στον ακοντισμό και Παραολυμπιονίκης  Μανώλης Στεφανουδάκης

Η απόφαση του Μεσαρίτη αθλητή που ανέβασε την Ελληνική σημαία στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κατάρ τον περασμένο Οκτώβριο, στέλνει ισχυρό μήνυμα θέλησης  και αγάπης για τον αθλητισμό σε όλους τους Κρητικούς που ακόμη το σκέφτονται για να ασχοληθούν με την άθληση.
Ο 33χρονος αθλητής που βρίσκεται πλέον στην παγκόσμια ελίτ του ακοντισμού μεταξύ των ΑμεΑ, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε αγώνα δρόμου τιμώντας με την επιλογή του την διοργάνωση.
Ο Μανώλης Στεφανουδάκης θα διασχίσει με το αναπηρικό του αμαξίδιο την διαδρομή των 5.000 μέτρων έχοντας στον πλευρό του τη δική του ομάδα υποστήριξης που αποτελείται από το προπονητικό του team καθώς και μέλη της οικογένειας του".

Η Οργανωτική Επιτροπή του LoveRun Ηeraklion 2016 ενημερώνει  ότι εγγραφές για το πρώτο μεγάλο δρομικό γεγονός της χρονιάς στην Κρήτη εξαντλούνται και όσοι ενδιαφέρονται να ζήσουν την εμπειρία του αγώνα μπορούν για λίγες ημέρες ακόμη να επισκεφτούν την επίσημη διαδικτυακή σελίδα της διοργάνωσης www.loverun.gr ή να απευθυνθούν:
      

  • Σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας αθλητικών ειδών COSMOSSPORT για να συμπληρώσουν τις έγγραφες αιτήσεις συμμετοχής.
  • Στο περίπτερο της διοργάνωσης έξω από τη Βικελαία Βιβλιοθήκη όπου μπορείτε να καταβάλετε και το αντίτιμο συμμετοχής.

Σχόλια