Αθλητισμός

Χαντί: "Όλα για την άνοδο"

Ο Ιανουάριος έφερε στον ΟΦΗ ποδοσφαιριστές με ποιότητα, που μαζί με αυτούς που ήταν στην ομάδα, δημιουργεί ένα σύνολο άλλου επιπέδου. Ένας από τους… νέους και ο Άγγελος Χαντί, που βρίσκεται ξανά σε μια πολύ γνώριμη πόλη για αυτό.

Τις σκέψεις του για την μεγάλη προσπάθεια που θα γίνει ανέλυσε ο ικανότατος μεσοεπιθετικός, στην χθεσινή εκπομπή «Μικτή Ζώνη» της ΚΡΗΤΗ TV.

Εξέφρασε την πίστη του στο σύνολο και τόνισε ότι η διαφορά από την κορυφή, θα πρέπει γρήγορα να γίνει… συν.

Αρχικά αναφέρθηκε στην απόφαση του να πει το μεγάλο «ναι» στον ΟΦΗ: «Δε μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια. Είναι όμως αδιανόητο μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ, να είναι στη Γ' Εθνική και πόσο μάλλον εννέα βαθμούς από την κορυφή. Όταν πήρα την απόφαση αυτή, πολλοί μου έλεγαν ότι είναι πισωγύρισμα. Εγώ το βλέπω εντελώς διαφορετικά. Είναι η ευκαιρία να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΟΦΗ. Έχω πολύ όρεξη και κίνητρο. Όλοι πιστεύουμε σε ένα στόχο, να πάει η ομάδα εκεί που πρέπει. Προσωπική μου επιδίωξη είναι να δώσω το 100% και να παίξω με την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα».

Για όσα έπαιξαν ρόλο στην τελική απόφαση: «Μεγάλο ρόλο έπαιξε η δυναμική του ΟΦΗ, ο φίλαθλος κόσμος, η διοίκηση και φυσικά ο προπονητής. Δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι για το Νίκο Νιόπλια, μιλάνε για αυτόν όσα έχει κάνει στο ποδόσφαιρο. Έχω πίστη στην ομάδα και όλα θα πάνε καλά».

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μίλησε για όσα έχει συνατήσει στην ομάδα του Ηρακλείου: «Όλα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Τα παιδιά που ήταν ήδη στην ομάδα έχουν ποιότητα. Έγιναν κάποιες κινήσεις, οι οποίες σίγουρα διαφοροποιούν τα δεδομένα. Το προπονητικό τιμ είναι αυτό που ξέρει τι θα κάνει, για να αλλάξουμε την ροή των πραγμάτων».

Για το παιχνίδι με το Ηράκλειο και τις προσωπικές του σκέψεις επισήμανε κλείνοντας: «Χαίρομαι που ο κόσμος βλέπει το ματς σαν πρεμιέρα. Πραγματικά είναι μια νέα αρχή. Ο ΟΦΗ χρειάζεται τον κόσμο του, είναι η μεγάλη δύναμη του. Θέλω και εύχομαι να ανταποδώσουμε μέσα στο γήπεδο την αγάπη του. Ανυπομονώ και εγώ να παίξω στο Γεντί Κουλέ. Θα είναι ιδιαίτερο. Προσωπικά θα δώσω τα πάντα, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε το -9 που υπάρχει αυτή τη στιγμή να γίνει πολύ γρήγορα συν».

Σχόλια