default-image

Σκουρτόπουλος: Κρίσιμο το ματς με τον Αρκαδικό

Μπάσκετ
Σκουρτόπουλος: Κρίσιμο το ματς με τον Αρκαδικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, αναφέρθηκε στον "τελικό" με τον Αρκαδικό που έπεται: "Μόνο κέρδος μπορούσαμε να έχουμε από αυτό το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά οι ιώσεις δεν μας βοήθησαν. Ο Ντελινινκάιτις και ο Γιαννόπουλος προέρχονταν από ιώσεις, ενώ σήμερα ξαφνικά ο Σάφτενααρ αδιαθέτησε έντονα και δεν έπαιξε.

 Έρχεται ένα πολύ κρίσιμο ματς με τον Αρκαδικό που πρέπει να κερδίσουμε. Όσον αφορά το παιχνίδι, προσπαθήσαμε να δώσουμε γρήγορο ρυθμό, να τραβήξουμε τον Παναθηναϊκό, που έχει πιο δυνατά και βαριά κορμιά. Χάσαμε κάποια ανοικτά σουτ, όμως τα υπόλοιπα ήταν όλα φυσιολογικά. Το κέρδος είναι ο Ηλίας (σ.σ. Θεοδωρίδης) που κάθεται δίπλα μου και είμαστε ευχαριστημένοι από αυτόν".

Ο Ηλίας Θεοδωρίδης μίλησε εκ μέρους των παικτών του Ρεθύμνου: "Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα. Κρατάμε τα καλά, αλλά και τα λάθη που κάναμε για την προπόνηση. Εχουμε το παιχνίδι με τον Αρκαδικό που είναι τελικός. Να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να πάρουμε τη νίκη".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News