default-image

Παραιτήθηκε από τον ΠΑΟΚ ο Αγγελίδης

Ποδόσφαιρο
Παραιτήθηκε από τον ΠΑΟΚ ο Αγγελίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απρόσμενη εξέλιξη στον ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του συλλόγου! Ο Ιάκωβος Αγγελίδης υπέβαλε την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους κι ενώ το τελευταίο διάστημα εξέφραζε διαφωνίες για την εν γένει λειτουργία της ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην πλέον πρόεδρος του συλλόγου ήταν κατά της αποχώρησης Τούντορ από την τεχνική ηγεσία, θέμα για το οποίο ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση.

Η δήλωση του:

«Με ειλικρινά μεγάλη λύπη ανακοινώνω σήμερα την απόφασή μου να παραιτηθώ από τη θέση του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για προσωπικούς λόγους. Ασφαλώς ως Πρόεδρος έχω την ευθύνη για την πορεία της ομάδας και ελπίζω ότι με κάποιον τρόπο η απόφασή μου θα βοηθήσει το Σύλλογο να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή πορεία.

Έζησα από πρώτο χέρι το πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ και υπήρξα κοινωνός των ιδιαιτεροτήτων αυτού του ιστορικού Συλλόγου. Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι πραγματικά οι οπαδοί του και με τη δική τους υποστήριξη ο Σύλλογος θα φτάσει στη σταθερότητα και την επιτυχία που του αξίζει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη, που μου έδωσε τη δυνατότητα και την τιμή να βρεθώ στο τιμόνι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του εύχομαι σε εκείνον και την οικογένειά του κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News