Αθλητισμός

Μπήκε στο πρόγραμμα και ο Νάστος

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ έκανε σήμερα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο Ανέστης Νάστος.

Ο 27χρονος μέσος, ο οποίος την Κυριακή, έτρεξε μόνος του και έκανε ατομικό πρόγραμμα στο αθλητικό κέντρο, τη Δευτέρα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, που έγινε το πρωί στο αθλητικό κέντρο, υπό τις οδηγίες του Νίκου Νιόπλια και των συνεργατών του. Πλέον το προπονητικό πρόγραμμα του ΟΦΗ ακολουθούν όλες οι μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο (Γουόρντεν, Μπουρσέλης, Φουκαράκης, Καλέ, Πίτσος, Χαντί, Νάστος, Τουγλής).

Το πρόγραμμα ακολούθησε και ο Αλέξης Περογαμβράκης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τον ΠΑΟΚρουσώνα, καθώς έκανε θεραπεία. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Ζντράβκο Πόποβιτς και ο νεαρός Σακλαμάκης.

Αύριο οι παίκτες του ΟΦΗ έχουν ρεπό και από την Τετάρτη (3/2) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕ Ηράκλειο στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογάννης.

Η κοπή της πίτας

Την Τετάρτη (3/2) στην ταβέρνα «Αρχοντικό» στη Ροδιά, το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Παρούσα στην εκδήλωση θα είναι η διοίκηση του ΟΦΗ, το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές, αλλά και όλο το προσωπικό της ομάδας (ιατρικό επιτελείο, φροντιστές, υπάλληλοι).

Σχόλια