Αθλητισμός

Οι Βετεράνοι Ελλάδας στα Δύο Αοράκια για καλό σκοπό

Ένα πολύ σημαντικό φιλικό θα φιλοξενηθεί στο κλειστό στα Δύο Αοράκια το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου (6μ.μ.) καθώς η ομάδα μπάσκετ «Βετεράνοι Ελλάδας» θα αντιμετωπίσουν τη νεοσύστατη ομάδα των Βετεράνων Ηρακλείου για καλό σκοπό.

Οι άσοι του παρελθόντος θα… μονομαχήσουν με στόχο να συγκεντρώσουν όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα για τους συλλόγους «Δικαίωμα στη Ζωή» και «Ηλιαχτίδα».

Πρόκειται για μία πολύ καλή ευκαιρία για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι καθώς την ομάδα «Βετεράνοι Ελλάδας» αποτελούν παίκτες όπως οι Πρέλιεβιτς, Ρεντζιάς, Παπαλουκάς, Κορωνιός, Γιαννούλης, Γαλακτερός, Μπουντούρης κ.α., ενώ προπονητής τους δεν είναι άλλος παρά ο Γιάννης Ιωαννίδης. Και στην ομάδα βετεράνων της Κρήτης, όμως, υπάρχουν σπουδαίες μορφές του παρελθόντος, όπως ο Δημήτρης Δότσιος, ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής του εν λόγω φιλικού.

Σίγουρα πρόκειται για ένα φιλικό που αναμένεται να προσφέρει πολλές συγκινήσεις στον κόσμο που θα βρεθεί στο κλειστό στα Δύο Αοράκια, ενώ παράλληλα θα συγκεντρωθούν χρήματα για τα ιδρύματα «Δικαίωμα στη Ζωή» και «Ηλιαχτίδα».

Τα εισιτήρια για το φιλικό θα τιμώνται στα 5 ευρώ, ενώ αναμένεται να δοθούν στην κυκλοφορία από σήμερα.  

Σχόλια