Αθλητισμός

Πετράκης: Ένα επίπεδο πάνω απ΄ όλους ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πάνω από όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας , όπως είπε ο Γιάννης Πετράκης μετά το 3-0 των «ερυθρόλευκων» επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τεχνικός του «Αγιαξ» της Ηπείρου τόνισε πως το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν επηρέασε περισσότερο αρνητικά την κατάσταση και απένειμε τα εύσημα για την προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στο γεγονός πως έγιναν επικίνδυνοι στα τελευταία λεπτά, ενώ θεωρεί πως από την αρχή «στράβωσε» το ματς.

Αναλυτικά: «Η δουλειά μας σήμερα, από την αφετηρία κιόλας του παιχνιδιού, ήταν πολύ δύσκολη. Ο Ολυμπιακός άλλαξε επίπεδο για τα ελληνικά δεδομένα και είναι ένα επίπεδο πάνω απ' όλους. Σε συνδυασμό με το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε, αλλά και το 0-2 που έγινε στο 25', αυτομάτως έγινε δυσκολότερη για εμάς η προσπάθεια να αλλάξουμε κάτι στο παιχνίδι.

Να δώσω τα εύσημα στους παίκτες μου, γιατί δεν το παράτησαν το παιχνίδι. Έκαναν προσπάθεια, γίναμε επικίνδυνοι, παίξαμε επιθετικά και είναι κέρδος για την επόμενη μέρα η αντίδρασή μας. Ήρθαν καινούργια παιδιά και στην ομάδα και, από τον πάγκο, και θα μας βοηθήσουν. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στην Ευρώπη κι εμείς συνεχίζουμε για τον Ηρακλή.

Δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζουμε πάντα τα πράγματα. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με ένα φάουλ. Όντως, δεν είχαμε μπει καλά στο ματς. Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει τα πράγματα. Η ουσία, όμως, είναι ότι, δυστυχώς, χάσαμε».

Σχόλια