default-image

Κρίνεται το μέλλον του Τούντορ στον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Κρίνεται το μέλλον του Τούντορ στον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ για τον Ιγκόρ Τούντορ. Μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο μέσα στην Τούμπα ο Κροάτης τεχνικός δείχνει να είναι με την πλάτη στον τοίχο, όμως ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι τελικά θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου του Βορρά».

Η απόφαση ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος παρουσιάστηκε έξαλλος από τις φήμες που είχαν προκύψει λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα με τους Περιστεριώτες.

«Είμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις φήμες που βγαίνουν με ευκολία. Ποτέ δεν ανέθεσα σε κανέναν να αναζητήσει προπονητή γιατί έχουμε προπονητή. Ζήτησα τις απόψεις όλων για το πως θα βγούμε από την αγωνιστική κρίση και πως θα παρουσιάσουμε τη βελτίωση που επιθυμούμε. Κανείς δεν μπορεί να μιλάει εκ μέρους μου χωρίς την άδειά μου κι αν το κάνει, θέτει εαυτόν εκτός της εταιρίας», ήταν η τοποθέτηση του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ.

Όσον αφορά τις φήμες που έκανε λόγο ο Ιβάν Σαββίδης, πρόκειται για τις πληροφορίες που ήθελαν άνθρωπο της ΠΑΕ να έχει κάνει μία διερευνητική επαφή με τον Γιάννη Αναστασίου, χωρίς να έχει πάρει βέβαια την έγκριση του Ιβάν Σαββίδη. Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες πως ο Βλάνταν Ίβιτς θα διαδεχθεί (ως προσωρινή λύση) τον Τούντορ στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Όλα αυτά όμως θα κριθούν στη σημερινή συμβούλιο στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, όπου και θα δώσει το παρών ο Κροάτης τεχνικός και θα δώσει εξηγήσεις στον Σαββίδη για όλα τα φλέγοντα θέματα. Αν ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου μείνει ικανοποιημένος από τα όσα ακούσει, τότε ο Τούντορ θα παραμείνει στη θέση του, διαφορετικά θα σηματοδοτηθούν εξελίξεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News