default-image

Το video του αγώνα ΟΦΗ '94 - Αγ. Δημήτριος

Ποδόσφαιρο
Το video του αγώνα ΟΦΗ '94 - Αγ. Δημήτριος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση αλλά έχοντας ουσία στο παιχνίδι του, ο ΟΦΗ '94 επικράτησε με 3-0 του Αγίου Δημητρίου. Η 15η νίκη στο πρωτάθλημα κράτησε τον ΟΦΗ '94 στην κορυφή και σε μεγάλη απόσταση από τις υπόλοιπες ομάδες.

Στο παιχνίδι που έγινε στο ΒΑΚ, η ομάδα του ΟΦΗ προηγήθηκε στο 16ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μανιαδή, ο Λαγουδάκης έστειλε αρχικά τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια με κεφαλιά σκόραρε ο Νοικοκυράκης, κάνοντας το 1-0.

Ο ΟΦΗ έψαξε το δεύτερο γκολ στην επανάληψη για να «καθαρίσει» το παιχνίδι και τα κατάφερε στο 66' με έξυπνη σέντρα σουτ του Μανιαδή. Στο 72' ο Κουκάκης με κεφαλιά είχε δοκάρι για να έρθει στο 90' ο Πλουμής, μετά από ασίστ του Γκόγκολου, να διαμορφώσει το 3-0.

ΟΦΗ '94: Βαρδάκης, Ρουσάκης, Αποστολάκης, Πλουμής, Λαγουδάκης, Βολτυράκης, Παπαδάκης, Μανιαδής, Κουκάκης (83' Σχοιναράκης), Νοικοκυράκης (88' Ζερβάκης), Σκουλάς (71' Γκόγκολος)

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Μπάμπης, Χιώτης (78' Αρβανίτης), Μπικάκης, Τριαλώνης (71' Αναγνωστάκης), Περδικάκης, Τσιγάρος, Δορλής, Πατραμάνης, Μαυρακάκης, Γουρνιεζάκης, Ρεμιδιανάκης (65' Μιχελιδάκης).

Δείτε τo video του αγώνα, όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή EXTRA SPORT της ΚΡΗΤΗ TV

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News