default-image

Τρομερό σερί για ΑΕΚ, 3-0 τη Βέροια

Ποδόσφαιρο
Τρομερό σερί για ΑΕΚ, 3-0 τη Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πέμπτη της διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και όγδοη σε όλες τις διοργανώσεις πήρε η ΑΕΚ που επιβλήθηκε 3-0 της Βέροιας.

Αρχικά η ομάδα της Ημαθίας έβαλε δύσκολα στους «κιτρινόμαυρους» στο πρώτο μέρος.  Αυτό όμως, δεν ήταν αρκετό καθώς η φορμαρισμένη ΑΕΚ βρήκε γκολ με τους Βάργκας, Αραβίδη και Μάνταλο για να πάρει ακόμα μία νίκη με 3-0 αυτή τη φορά για να αποσπαστεί ακόμα πιο πολύ από τον ΠΑΟΚ και να δείξει πως είναι σε τρομερή κατάσταση.

Η ΑΕΚ έκανε ένα από τα χειρότερά της παιχνίδια στο πρώτο 45λεπτο. Η Βέροια μπήκε αποφασισμένη να φέρει μπελάδες στο σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ!

Έτσι στο 5' ο Μαγέφσκι έκανε το σουτ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Ανέστη. Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τον Νέτο να έχει ακόμα δύο ευκαιρίες στο 9' και το 14' απειλώντας την εστία του Ανέστη.

Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου η Βέροια έδειχνε πιο επικίνδυνη από την ΑΕΚ, ωστόσο η Ένωση κατάφερε να βρει το γκολ στο 39' με τον Βάργκας. Συγκεκριμένα, ο Ντίντακ έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Βενεζουελάνος φορ με προβολή έφτασε στο ένατό του τέρμα με τη φανέλα της ΑΕΚ φέτος.

Ό,τι δεν έκανε στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ, το έκανε στην επανάληψη και έτσι αρκετά νωρίς καθάρισε το ματς πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα. Στο 55' μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Γιόχανσον, ο Αραβίδης από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 και να διώξει κάθε άγχος από την ομάδα του.

Στο υπόλοιπο του αγώνα, η ΑΕΚ έκανε συντήρηση δυνάμεων καθώς έχει δώσει συνεχόμενα ματς και ακολουθεί η ρεβάνς του Κυπέλλου απέναντι στον Ηρακλή μεσοβδόμαδα.

Η Βέροια δεν κατάφερε να απειλήσει με ένα τέρμα που θα την έβαζε στο κόλπο του θετικού αποτελέσματος και έτσι η ΑΕΚ εντέλει έφτασε με άνετο τρόπο σε ακόμα ένα τρίποντο που ήταν το όγδοο συνεχόμενο σε όλες τις διοργανώσεις και πέμπτο στο πρωτάθλημα.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 89' όταν ο Μπουονανότε αστόχησε σε πέναλτι και ο Μάνταλος πήρε το ριμπάουντ για να κάνει το τελικό 3-0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News