Αθλητισμός

Και όμως αισιοδοξεί ο Χατζηνικολάου για Πανθρακικό

O Γιάννης Χατζηνικολάου έκανε ντεμπούτο με ήττα στον πάγκο του Πανθρακικού, η ομάδα της Κομοτηνής είναι σταθερά στις δύο τελευταίες θέσεις αλλά ο "Χάτζι" αισιοδοξεί!

Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:


«Είναι μια δύσκολη μέρα για μας γιατί ήταν από τα παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε για να είμαστε πολύ κοντά στη διαδικασία της παραμονής μας.

Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, είχαν πολύ θέληση και διάθεση να παίξουν και να παλέψουν το παιχνίδι. Παίζαμε με τον Πανιώνιο, που κατά την άποψή μου είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες φέτος, ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Παρ' όλα αυτά, δεν κινδυνέψαμε, κλείσαμε πολύ καλά τους χώρους και αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί και είχαμε πιο καθαρό μυαλό σε δυο-τρεις περιπτώσεις, ίσως να είχαμε προηγηθεί εμείς και να ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ρισκάραμε γιατί θέλαμε για να κυνηγήσουμε όσο το δυνατόν το τρίποντο με περισσότερους επιθετικούς παίκτες.

Δυστυχώς, σε μια φάση δεχτήκαμε το πέναλτι και τώρα γίνονται τα πράγματα ακόμα δυσκολότερα. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι μέχρι την τελευταία αγωνιστική να το κυνηγήσουμε. Άλλωστε, αυτή η ομάδα έδειξε και την περσινή χρονιά ότι έχει μέταλλο να παλέψει μέχρι το τέλος».


Για το ότι είναι δύσκολο το έργο της παραμονής: «Πάντα στο ποδόσφαιρο πρέπει να κυνηγάς ό,τι σου δίνει η κάθε αγωνιστική. Από τη στιγμή που υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, θα το παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική».
Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές: «Είμαστε σε επικοινωνία με κάποιους παίκτες, όμως ξέρετε ότι έχουμε το πρόβλημα της αδειοδότησης και αναγκαστικά πρέπει να κινηθούμε μόνο σε απόκτηση Έλληνα παίκτη, τη μία δυνατότητα που έχουμε, και σε κάποιους παίκτες κάτω των 24 ετών και αυτοί να είναι Έλληνες. Καταλαβαίνετε ότι ειδικά τον Δεκέμβριο τα πράγματα για τις μεταγραφές είναι ακόμη πιο δύσκολα».


Για το τι σκέφτηκε για την καινούρια χρονιά, με τον ερχομό του στον Πανθρακικό: «Δε σκέφτηκα κάτι για την καινούρια χρονιά. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν το συγκεκριμένο παιχνίδι, με ποιον τρόπο να προσπαθήσουμε να πάρουμε το τρίποντο και να περιορίσουμε όσο το δυνατόν τις απώλειες κάθε Κυριακή. Αυτό σκέφτομαι σε πρώτη φάση, το πώς θα διατηρήσουμε τις ελπίδες κερδίζοντας παιχνίδια, ώστε να είμαστε κοντά στη ζώνη της σωτηρίας».

Για το αν θα φύγει κάποιος παίκτης: «Εκτός από τον Βάλτερ, που ζήτησε άδεια για να πάει να δοκιμαστεί σε ομάδα, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει άλλη αποχώρηση».

Σχόλια