default-image

Καλέ: Ανυπομονώ να παίξω στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Καλέ: Ανυπομονώ να παίξω στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 «Μια ομάδα με φανταστικούς φιλάθλους και ένα πολύ ωραίο γήπεδο, είναι ο ΟΦΗ. Ανυπομονώ να παίξω εκεί» ήταν τα λόγια του Ελτον Καλέ για τον ΟΦΗ, με τον Βραζιλιάνο να υπογράφει σήμερα το συμφωνητικό του με την κρητική ομάδα και αποτελεί και επίσημα παίκτη της...

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα είναι απο τους βασικούς συντελεστές της προσπάθειας που θα κάνει ο ΟΦΗ στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Γ Εθνικήςγια να πετύχει την άνοδο. Ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη, που έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΟΦΗ βρέθηκε το Σάββατο (30/1) στα γραφεία του ΟΦΗ στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης και υπέγραψε την συνεργασία του με τον ΟΦΗ, μετά απο συζήτηση που είχε με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη, τον Γενικό Αρχηγό Γιάννη Τσακαλάκη και τον Δημήτρη Αποστολάκη.

Αναφερόμενος στην συμφωνία με τον ΟΦΗ, ο Καλέ, τόνισε πως «ξέρω την ομάδα για τους φιλάθλους της και το γήπεδο. Οταν έπαιζα στον Εργοτέλη ερχόμουν σε κάποια παιχνίδια και ξέρω την ατμόσφαιρα. Είναι πραγματικά εκπληκτική. Μπορεί η ομάδα να παίζει στην Γ Εθνική, αλλά ο κόσμος της πόλης ζεί για αυτήν την ομάδα και το ξέρω καλά γιατί έχω ζήσει εδώ. Θέλω να παίξω σε αυτό το γήπεδο και για αυτούς τους φιλάθλους. Τις τελευταίες μέρες που είμαι ξανά στο Ηράκλειο, με βλέπουν στο δρόμο και με παροτρύνουν να βοηθήσω τον ΟΦΗ. Είναι φανταστικοί. Βλέπω στα πρόσωπα τους την αγάπη τους για αυτήν την ομάδα και θα προσπαθήσω και εγώ να δώσω ότι μπορώ για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Τώρα όμως πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, να κερδίζουμε για να πετύχουμε το στόχο μας".

Ο Καλέ έχει δικαίωμα συμμετοχής απο το αμέσως επόμενο παιχνίδι του ΟΦΗ με την Α.Ε. Ηράκλειο, στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News