Αθλητισμός

Κοπή πίτας με τιμές από την ΕΠΣΗ

Με τις Μικτές Ομάδες στο επίκεντρο αλλά και σημαντικές τιμητικές απονομές σε πρόσωπα του ποδοσφαίρου, πραγματοποιήθηκε χτες από την ΕΠΣΗ η κοπή της πίτας με προσκεκλημένα όλα τα σωματεία του νομού Ηρακλείου.

Η αίθουσα του «360 AVENUE» cafe-bar στο TALOS PLAZA ήταν κατάμεστη σε αυτή την γιορτή του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, με προσκεκλημένους μάλιστα και από την υπόλοιπη Κρήτη. Το παρών έδωσαν εκ μέρους της ΕΠΣ Ρεθύμνου ο πρόεδρος κ. Δασκαλομαρκάκης και ο ταμίας κ. Κουργιαντάκης ενώ από την ΕΠΣ Λασιθίου το παρών έδωσαν ο αντιπρόεδρος κ. Μεταξάκης και ο γεν. γραμματέας κ. Σταματάκης, οι οποίοι μάλιστα στα πλαίσια του συγκρητισμού προσκλήθηκαν από τον πρόεδρο κ. Τζώρτζογλου και έκοψαν όλοι μαζί με το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ την βασιλόπιτα.

Νωρίτερα, σύσσωμες οι ομάδες των Μικτών ομάδων Νέων και Παίδων της ΕΠΣΗ, ως πρωταθλήτριες Κρήτης μαζί με τους προπονητές Δημήτρη Τριβιζαδάκη και Γιάννη Μπασκάκη και το επιτελείο (Παπαγγελής, Κουτεντάκης, Θεοδοσάκης, Ασλάνης, Κλουβιδάκης) κέρδισαν το χειροκρότημα και παρέλαβαν μετάλλια για τις επιτυχίες τους.

Στη συνέχεια η ΕΠΣΗ προχώρησε σε τιμητικές απονομές σε πρόσωπα με σημαντική προσφορά στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Ο επί χρόνια διατελέσας παράγοντας της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστας Σαρρής απουσίαζε για λόγους υγείας αλλά ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ επεσήμανε ότι θα τον επισκεφτεί για να του παραδώσει την τιμητική πλακέτα. Τιμήθηκαν οι Μιχάλης Σκεπάρνης (επί χρόνια διατελέσας παράγοντας του Εργοτέλη και πρώην πρόεδρος των Νέων Εργοτέλη), Γιώργος Κουκουλάκης (πρώην πρόεδρος ΑΟ Τυμπακίου), Τάσος Μαστορίδης (εκπαιδευτής διαιτησίας και γεν. γραμματέας ΣΔΠΗ), Σαμψών Ορφανουδάκης (επί χρόνια διατελέσας γενικός γραμματέας της ΕΠΣΗ και ιδρυτικό μέλος του σωματείου Δόξα Γαλιάς) και Μάκης Καζάκος (επί χρόνια παράγοντας της ΑΕ Κατσαμπά). Να τονίσουμε ότι αντί φλουρί για την πίτα έγινε κλήρωση για το τυχερό σωματείο, το οποίο ήταν η Δόξα Ηρακλείου, κερδίζοντας ένα ρολόι χειρός, προσφορά από το χρυσοχοείο του προέδρου του ΣΔΠΗ, Κωνσταντίνου Κουναλάκη.

Σχόλια