Αθλητισμός

Τζόρτζεβιτς: "Μαχόμαστε όλοι μαζί"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς προσπάθησε να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των παικτών του.

Αναλυτικά τόνισε: "Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι. Η Νταρουσάφακα είναι ομάδα με καλούς περιφερειακούς που μπορεί να σπάσει κάθε άμυνα. Ευτυχώς ο Καλάθης μπήκε μπροστά και μας βοήθησε πολύ. Με την επιστροφή του Διαμαντίδη θα γίνουμε καλύτεροι. Είναι τιμή μου που προπονώ αυτό το σύνολο παικτών, είμαστε μαζί, μαχόμαστε μαζί και αυτό μ' αρέσει.

Μας βοήθησαν πολύ τα επιθετικά ριμπάουντ αλλά και οι άμυνες των Γιάνκοβιτς και Πάβλοβιτς. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε εύκολους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο αλλά καταφέραμε να το αντιμετωπίσουμε στο δεύτερο.

Κάναμε μεγάλη προσπάθειες αυτές τις τρεις τελευταίες ημέρες που ήταν και πολύ δύσκολες αλλά βγάλαμε ενέργεια στις προπονήσεις και στον αγώνα. Οι παίκτες αφομοίωσαν όλες τις πληροφορίες που δώσαμε. Μας βοήθησε πολύ και ο κόσμος που έδειξε ωριμότητα και τον ευχαριστώ πολύ γι' αυτό.

Πολύ σημαντική ήταν και η νίκη επί του Άρη αλλά και η σημερινή. Ελπίζω να επιστρέψει γρήγορα ο Διαμαντίδης ο οποίος σήμερα δεν κατάφερε να είναι μαζί μας. Όταν μία ομάδα δεν πάει καλά, ξεκινάς να βρεις τι φταίει από τα κορυφαία πρόσωπα, έτσι γίνεται και σε μας".

Σχόλια