Αθλητισμός

"Πρώτη" για Πίτσο με ΟΦΗ, οι επόμενοι στόχοι

Οι μεταγραφικές ζυμώσεις είναι σε εξέλιξη για τον ΟΦΗ, με βάσει του πλάνου που έχει κάνει ο τεχνικός διευθυντής. Γιώργος Βλαστός με τους διοικούντες, με το Νίκο Νιόπλια να ανάβει το "πράσινο φως" ανά περίπτωση.

Σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα ο Μηνάς Πίτσος, για τον οποίο απομένουν τα διαδικαστικά θέματα, για την επιστροφή στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Ο Μηνάς Πίτσος ανέφερε για την επιστροφή του στον ΟΦΗ ότι: «Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Έρχομαι σε ένα περιβάλλον στο οποίο έχω ζήσει το μεγαλύτερο κομμάτι της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Είναι μια δύσκολη στιγμή για το σύλλογο, ο οποίος πρέπει να ξεφύγει από την Γ Εθνική και έρχομαι και εγώ με την εμπειρία μου, να ενώσω τις δυνάμεις μου με τους υπόλοιπους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για να πετύχει η ομάδα το στόχο. Έχω πει ξανά στο παρελθόν ότι θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ και χαίρομαι πραγματικά που γύρισα. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να μπορέσουμε όλοι μαζί να βγάλουμε τον ΟΦΗ από την δύσκολη αυτή κατηγορία και να πάρει σιγά-σιγά αυτή η ομάδα το δρόμο που της αξίζει».

Από κει και πέρα, αύριο αναμένεται στο Ηράκλειο ο Άγγελος Χαντί για να ενσωματωθεί κι αυτός στις προπονήσεις, ενώ θα γίνουν ακόμη μία με δύο κινήσεις.

Είναι δεδομένο, ότι ο ΟΦΗ θα αναζητήσει αμυντικό μέσο, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, με το Νίκο Νιόπλια να "φωτογραφίζει" το αγωνιστικό του προφίλ στις σημερινές δηλώσεις. Για τη θέση του δεξιού μπακ δεν υπάρχει απάντηση από τον Ρέντζα, με το θέμα να έχει "τραβήξει" αρκετά, ενώ για τη συγκεκριμένη θέση γίνεται αναζήτηση στην αγορά.

Σχόλια