default-image

Χατζηνικολάου: 11 μάχες μέχρι το φινάλε

Ποδόσφαιρο
Χατζηνικολάου: 11 μάχες μέχρι το φινάλε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πίστη του ότι ο Πανθρακικός μπορεί να παραμείνει στη Super League εξέφρασε ο νέος προπονητής του, Γιάννη Χατζηνικολάου, ο οποίος ανέλαβε την περασμένη Τρίτη.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου ότι θα δώσει έντεκα «μάχες» μέχρι το τέλος και πως η αποστολή που έχει η ομάδα του είναι δύσκολη.

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τη διοίκηση του Πανθρακικού και συγκεκριμένα τον πρόεδρο αλλά και το μεγαλομέτοχο που μου έδωσαν την ευκαιρία να εργαστώ στην ομάδα, σε μια κρίσιμη, μάλιστα, καμπή του πρωταθλήματος.

Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος και αν δεν πίστευα ότι μπορούμε να καταφέρουμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα και να πετύχουμε το στόχο της παραμονής στην κατηγορία δε θα ερχόμουν εδώ. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο δρόμο, ωστόσο, με τη βοήθεια του Θεού, χαμόγελο, πίστη στους εαυτούς μας και στη δουλειά που θα κάνουμε καθημερινά στην προπόνηση, τη δεδομένη στήριξη από τη διοίκηση της ομάδας μας καθώς και την υποστήριξη όλου του φίλαθλου κόσμου της Κομοτηνής, θα δώσουμε 11 μεγάλες μάχες ως το φινάλε του πρωταθλήματος!

Θεωρώ πως το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι, σαν οικογένεια, γύρω από την ομάδα και το στόχο που έχουμε θέσει και να δώσουμε και την ψυχή μας στις 11 αγωνιστικές που απομένουν, προκειμένου ο Πανθρακικός να παραμείνει στη Super League».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News