default-image

Βασίλης Ράλλης: Κομβικό το παιχνίδι με το Χολαργό

Μπάσκετ
Βασίλης Ράλλης: Κομβικό το παιχνίδι με το Χολαργό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα  της Β΄Εθνικής κατηγορίας απολαμβάνει η ομάδα μπάσκετ του Ηράκλειο που ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ως πρωταθλήτρια χειμώνα έχοντας απολογισμό 12 νίκες και μόλις 3 ήττες. Ο Βασίλης Ράλλης με δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα…

«Είναι ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα. Έχουμε κάνει μία πορεία που ούτε και εμείς την περιμέναμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό και αυτή την ψυχολογία και θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε».

Η αλήθεια είναι ότι η μέχρι σήμερα πορεία του Ηράκλειο ΟΑΑ εκπλήσσει ευχάριστα, αν αναλογιστεί κανείς ότι το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε ένα διάστημα αμφιβολιών ακόμη και για το αν θα κατέβει η ομάδα στην Β΄ Εθνική… «Το καλοκαίρι θέσαμε στόχο την παραμονή και τις 12-13 στο σύνολο του πρωταθλήματος. Αυτό το έχουμε ήδη πετύχει. Τα παιδιά έχουν ανταποκριθεί στο έπακρο, υπάρχει χημεία στην ομάδα, υγεία στα αποδυτήρια και αυτά μας έχουν φέρει στην πρώτη θέση».

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου αναφέρθηκε και στην προσθήκη των έμπειρων Λιανού, Κουπίδη και Καραδολάμη που με την ποιότητα τους έχουν προσφέρει τα μέγιστα. «Προτιμήσαμε να πάρουμε λίγους αλλά καλούς και έμπειρους παίκτες και μας βγήκαν οι επιλογές που έγιναν. Τα παιδιά αυτά μαζί με τον Πάλλη κάνουν πολύ καλό πρωτάθλημα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο προπονητικό πρόγραμμα ενσωματώνεται μέρα με τη μέρα και ο Παπαδάκης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, κάτι που σημαίνει ότι το Ηράκλειο θα έχει… ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα του στο β΄γύρο.

Αναφορικά πάντως με το πρώτο μισό του πρωταθλήματος ο Βασίλης Ράλλης τονίζει: « Το καλό ξεκίνημα γέμισε την ομάδα με αυτοπεποίθηση. Δεν είναι εύκολο να δέσουν αμέσως πέντε έμπειροι και εφτά νεαροί παίκτες. Παιχνίδι με παιχνίδι προσπαθήσαμε να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Κάναμε ένα 6-0 και αυτό βοήθησε ενώ κομβικό σημείο ήταν ο τρόπος που διαχειριστήκαμε όλοι την εκτός έδρας ήττα από τον Ιωνικό Νικαίας. Δεν έπεσε η ψυχολογία, έγιναν και κάποιες ανατροπές και φτάσαμε ως εδώ… Μπαίνουμε στο γήπεδο και δεν πιστεύουμε ότι θα χάσουμε…».

Ο τεχνικός του Ηρακλείου αφού πλέκει το εγκώμιο των συνεχώς αυξανόμενων φιλάθλων που στηρίζουν την ομάδα του, μιλάει και για τη δυσκολία της συνέχειας, επισημαίνοντας: «Στις έξι πρώτες αγωνιστικές θα φανεί που μπορούν να φτάσουν οι ομάδες γιατί παίζουν και οι πρώτοι μεταξύ τους. Το πρόγραμμα που έχουμε εμείς μπορεί να μας βγάλει στα ανοιχτά ή μπορεί να μας αφήσει πίσω αφού παίζουμε με ομάδες χαμηλά στη βαθμολογία. Αν κερδίσουμε, θα επιμηκύνουμε το άγχος των αντιπάλων μας».

Αναφορικά με το προσεχές ματς στο Χολαργό, ο τεχνικός του ΗράκλειοΟΑΑ αφού αναφέρεται στη δυσκολία της  έδρας, τονίζει: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κομβικό πιστεύω για την πορείας μας…».    

Της Μαρίας Πετρούτσου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News