default-image

Με Αστέρα για το Κύπελλο ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Με Αστέρα για το Κύπελλο ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έναν αντίπαλο που παραδοσιακά τον δυσκολεύει έχει να αντιμετωπίσει (19:30, Otesports3) ο Ολυμπιακός σήμερα στο γήπεδο του στο πλαίσιο των «8» του Κυπέλλου. Η ρεβάνς έχει προγραμματιστεί σε μια εβδομάδα από σήμερα, ακριβώς την ίδια ώρα.

Ο Μάρκο Σίλβα πήρε στην αποστολή μόνο τους παίκτες που είναι 100% έτοιμοι και γι αυτό Κασάμι, Σαλίνο και Τσόρι έμειναν εκτός. Ο 38χρονος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, αν και πήρε μαζί του για πρώτη φορά σε ματς Κυπέλλου τον Ρομπέρτο. Στην άμυνα θα είναι οι Μαζουακού, Σιόβας, Μποτία, Ελαμπντελαουί από τα αριστερά προς τα δεξιά. Στο κέντρο οι Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ. Ο Ντουρμάζ αριστερά, Ο Πάρντο δεξιά και ο Φορτούνης πίσω από τον Ιντέγε.

Αν και η παρουσία του τελευταίου μαζί με τον Πουλίδο άρεσε πολύ στον Πορτογάλο. Ωστόσο, λογικά δεν θα δώσει φανέλα βασικού στον Μεξικανό.

Ο Αστέρας αναμένεται να παραταχθεί με τους Θεοδωρόπουλο στο τέρμα, τους Γιαννούλη, Ζησόπουλο, Σανκαρέ, Λούι στην άμυνα. Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας θα είναι στον άξονα. Μάσα αριστερά, Στανισάβλεβιτς δεξιά και ο Μπερτόλιο πίσω από τον Γιάννου που μαζί με τον Φορτούνη είναι οι πρώτοι σκόρερ της Σούπερ Λίγκας με 13 γκολ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News