default-image

Με το Πανιώνιος- ΠΑΟΚ ανοίγει η αυλαία του Κυπέλλου

Αθλητισμός
Με το Πανιώνιος- ΠΑΟΚ ανοίγει η αυλαία του Κυπέλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες είναι αυτό του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ, που ανοίγει την αυλαία των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, το μεσημέρι της Τετάρτης (27/1) στις 15:45 (OTE Sport 1).

Ο Ιστορικός υποδέχεται τον «Δικέφαλο», σ’ έναν αγώνα που θέλει να αποδείξει πως μπορεί να διακριθεί και στο Κύπελλο, ενώ οι Θεσσαλονικείς πως έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Super League.

Άπαντες παρόντες

Στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκονται οι Χατζηισαΐας και Μπακασέτας που… εμφανίζονται κοντά στον ΠΑΟΚ, ενώ ντεμπούτο κάνει και ο Μπαργκάν.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Τζανδάρης, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Πινιώτης, Βαλεντίνος Βλάχος, Ντουρμισάι, Χαλκιαδάκης, Μπαργκάν, Πατσατζόγλου.

Πολλές απουσίες

Πέραν του Μπερμπάτοφ που είναι τιμωρημένος, ο Ίγκορ Τούντορ δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τραυματίες Βίτορ, Κίτσιου και Χαρίση.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κόστα, Μαλεζάς, Κοροβέσης, Τζιόλης, Κάτσε, Τσίμιροτ, Γκολάσα, Σάμπο, Πέλκας, Μυστακίδης, Ζάιρο, Μακ, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News