default-image

Αναμένεται… μάχη στη Λεωφόρο

Αθλητισμός
Αναμένεται… μάχη στη Λεωφόρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο… κλέβει την παράσταση στους πρώτους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, το απόγευμα της Τετάρτης (27/1) στις 17:15 (OTE Sport 3).

Οι «πράσινοι», για πρώτη φορά μετά το επεισοδιακό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα έχουν την στήριξη των οπαδών τους και θέλουν απέναντι στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα να κάνουν το πρώτο… βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Από την άλλη, οι Περιστεριώτες «καίγονται» για το Κύπελλο, καθώς στο πρωτάθλημα έχουν μείνει πολύ… πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Χωρίς Μπεργκ

Οριστικά εκτός «μάχης» έμεινε ο Σουηδός επιθετικός, που δεν είναι στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Μέστο, Πράνιτς, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Εβαντζελίστα, Στάικος, Αμπέντ, Ζέκα, Λουντ, Κλωναρίδης, Μπουμάλ, Καλτσάς, Πέτριτς.

Εκτός ο Γκαρσία

Με μία σημαντική απουσία… πάει στη Λεωφόρο ο σύλλογος των Δυτικών Προαστίων, μια και ο Πίτου Γκαρσία βρίσκεται στα… πιτς.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Μπρίτο, Μπίτολο, Φυτανίδης, Γροντής, Κειτά, Κιβρακίδης, Κοντοές, Κούρος, Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ, Λημνιός, Μπάλλας, Μπαστακός, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Στόιτσεφ, Ούμπιντες, Ουσέρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News