default-image

Βγήκαν οι αντίπαλοι της Εθνικής για το Προολυμπιακό

Μπάσκετ
Βγήκαν οι αντίπαλοι της Εθνικής για το Προολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον καλύτερό της εαυτό θα πρέπει να παρουσιάσει η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ των ανδρών για να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κληρώθηκε στο προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο, εκεί όπου θα πρέπει, εφόσον όλα πάνε καλά, να ξεπεράσει το εμπόδιο είτε της διοργανώτριας Ιταλίας είτε της Κροατίας για να δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς.

Η Εθνική μας κληρώθηκε στο Α' γκρουπ μαζί με το Μεξικό και το Ιράν, ενώ στο β' γκρουπ είναι η Τυνησία, η Κροατία και η Ιταλία. Οι δύο πρώτοι κάθε κρουπ θα διασταυρωθούν χιαστί για να φτάσουν στον τελικό, από όπου θα αναδειχτεί η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο πρόκρισης.

Η Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα με το Ιράν (4/7), την επόμενη μέρα έχει ρεπό και στις 6/7 θα αντιμετωπίσει το Μεξικό.  Στις 7 Ιουλίου θα υπάρχει ρεπό για όλες τις ομάδες, την επόμενη μέρα θα γίνουν τα χιαστί παιχνίδια και στις 9 Ιουλίου ο τελικός. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 4-9 Ιουλίου στο Τορίνο και τη Σερβία, ενώ στις Φιλιππίνες 5-10 Ιουλίου.

Αναλυτικά τα τρία προολυμπιακά τουρνουά:

Προολυμπιακό Σερβίας

Group A

1. Σερβία

2. Ανγκόλα

3. Πουέρτο Ρίκο

Group B

1. Ιαπωνία

2. Τσεχία

3. Λετονία

Προολυμπιακό Φιλιππίνων

Group A

1. Τουρκία

2. Σενεγάλη

3. Καναδάς

Group B

1. Γαλλία

2. Νέα Ζηλανδία

3. Φιλιππίνες

Προολυμπιακό Ιταλίας

Group A

1. Ελλάδα

2. Μεξικό

3. Ιράν

Group B

1. Τυνησία

2. Κροατία

3. Ιταλία

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News