default-image

Εκτός αποστολής ο Μπεργκ ενόψει Ατρομήτου

Ποδόσφαιρο
Εκτός αποστολής ο Μπεργκ ενόψει Ατρομήτου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Σουηδός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και ο Αντρέα Στραματσόνι αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής καθώς θέλει να τον προστατεύσει από κάποιο βαρύτερο τραυματισμό.

Στη σημερινή προπόνηση, Μπεργκ και Μαμούτε έκαναν θεραπεία ενώ ο Σάντσεθ απουσίαζε λόγω του τραυματισμού του στο χέρι.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Μέστο, Πράνιτς, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Εβαντζελίστα, Στάικος, Αμπέντ, Ζέκα, Λουντ, Κλωναρίδης, Μπουμάλ, Καλτσάς και Πέτριτς.

Συμφώνησε με Βλαχοδήμο

Την ίδια ώρα στα μεταγραφικά, παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Ο νεαρός άσος έμεινε ελεύθερος από την Στουτγκάρδη και την Τρίτη ήρθε στην Αθήνα, πέρασε από τα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ και αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί η απόκτηση από το «τριφύλλι».

Ο ομογενής τερματοφύλακας θα βρει στο Κορωπί τον αδελφό του, Παναγιώτη, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως έρχεται για να αποτελέσει βασική λύση στο μέλλον, επί της ουσίας να γίνει δεύτερος στην ιεραρχία αντί του Στέφανου Κοτσόλη, και όχι μια τρίτη επιλογή...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News