default-image

Στον καιρό...γίναμε Αγγλία, στο ποδόσφαιρο θα γίνουμε;

Αθλητισμός
Στον καιρό...γίναμε Αγγλία, στο ποδόσφαιρο θα γίνουμε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γράφει ο Γιώργος Μιμίκος

Όταν μπορούμε...βλέπουμε φανατικά τα παιχνίδια της Premier League! Το θέαμα του αγγλικού πρωταθλήματος είναι (κατά τη γνώμη μας) ανώτερο και πιο συναρπαστικό από αυτό του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο είναι κάποια παιχνίδια που ούτε οι διοργανωτές του πρωταθλήματος... δεν τα περιμένουν!

Όπως φαίνεται, η ίδια η… Premier League δεν μπορεί ακόμη να συνέλθει από τη ματσάρα του Σαββάτου ανάμεσα σε Νόριτς και Λίβερπουλ!

Από την ημέρα που μπήκαμε στο 2016 στην Premier League οι ρυθμοί είναι "δαιμονισμένοι"!

Για παράδειγμα αναφέρουμε το Λίβερπουλ-Άρσεναλ 3-3 και το Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γ. που ολοκληρώθηκε με το ίδιο σκορ. Αλλά αυτό το Νόριτς-Λίβερπουλ 4-5 ήταν κάτι εκπληκτικό! Στην επίσημη σελίδα του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο ανέβηκε μία φωτογραφία με τα έξι πρώτα γκολ της σαββατιάτικης αναμέτρησης, που μπήκαν στις πρώτες έξι προσπάθειες προς το τέρμα! 100% ευστοχία δηλαδή, μέχρι και το 63', όταν ο Φιρμίνιο ισοφάρισε σε 3-3!

«Δεν συνηθίζεται στην Premier League τα πρώτα έξι σουτ προς το τέρμα να βρίσκουν όλα δίχτυα, αλλά αυτό έγινε στην παλαβή νίκη με σκορ 5-4 της Λίβερπουλ επί της Νόριτς», ήταν το σχόλιο στη σελίδα της Premier League! Και ερχόμαστε τώρα εμείς να σχολιάσουμε: Το δύσμοιρο, ταλαιπωρημένο και αναξιόπιστο ελληνικό πρωτάθλημα πότε θα ζήσει τέτοια παιχνίδια! Πότε θα γίνουν πρωταγωνιστές οι ποδοσφαιριστές και όχι οι παράγοντες και οι διαιτητές; Πότε θα δούμε αγώνα με... 9 γκολ και παίκτες με αυτά τα ποσοστά ευστοχίας; Πότε θα δει τους μικρούς να μπορούν να κοντράρουν τους μεγάλους αλλά και τον πρωτοπόρο να χάνει...κάθε τόσο (στην περίοδο που διανύουμε δεν έχει κάνει ήττα ακόμα ο Ολυμπιακός)! Όλοι λοιπόν που αγαπάτε το ποδόσφαιρο και όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα, αλλάξτε  νοοτροπία μέσω του αγγλικού και του ισπανικού πρωταθλήματος! Αλλά κυρίως του αγγλικού. Γιατί και στην Ισπανία έχουν μεσογειακή φιλοσοφία και γίνονται διάφορα! Το μυαλό μας έχει κολλήσει στο Νόριτς-Λίβερπουλ 4-5. Και πως να ξεκολλήσει;Γίναμε Αγγλία στον καιρό (κρύο και βροχή)! Στο ποδόσφαιρο πότε;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News