default-image

Στους «4» του Αυστραλιανού Όπεν Φέντερερ και Γουίλιαμς

Σπορ
Στους «4» του Αυστραλιανού Όπεν Φέντερερ και Γουίλιαμς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ρότζερ Φέντερερ νίκησε με 3-0 σετ τον Τόμας Μπέντριχ και έκλεισε το πρώτο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Αυστραλιανού Όπεν.

Μόνο το πρώτο σετ που διήρκησε 59’ έδειξε να διαπραγματεύεται ο Ελβετός, αλλά τελικά κέρδισε με 7-6. Από και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τον Ελβετό που πήρε άνετα τα υπόλοιπα δύο με 6-2 και 6-4 κόντρα στον Τσέχο Μπέντριχ.

Ο Φέντερερ, Νο3 στην παγκόσμια κατάσταση, θα αντιμετωπίσει στην ημιτελική φάση του Αυστραλιανού Όπεν –αν δεν γίνει η μεγάλη έκπληξη- τον Νόβακ Τζόκοβιτς που παίζει κόντρα στον Ιάπωνα Νισικόρι σε λίγη ώρα.

Νίκησε και τη Σαράποβα

Η Σερένα Γουίλιαμς συνέχισε την κυριαρχία της επί της Μαρία Σαράποβα. Η Αμερικανίδα, νούμερο ένα στον κόσμο, επικράτησε 2-0 σετ, 6-4 και 6-1, της Ρωσίδας (Νο 5), που δεν έχει νικήσει τη μεγάλη της αντίπαλο από το 2004 και μετρά 18 συνεχείς ήττες απέναντί της.

 Η «Μάσα» προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια πήρε μόλις τρία από τα υπόλοιπα 15 γκέιμ και μοιραία αποκλείστηκε.

Αντίπαλος της Σερένα στα ημιτελικά θα είναι η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα (Πολωνία, Νο 4), που είχε εξίσου εύκολο έργο, 6-1 και 6-3, κόντρα στην Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο (Ισπανία, Νο 11).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News