default-image

"Φουλ" για τρεις ο ΟΦΗ, στο επίκεντρο και ο Πίτσος

Αθλητισμός
"Φουλ" για τρεις ο ΟΦΗ, στο επίκεντρο και ο Πίτσος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο του ΟΦΗ, που έγινε παρουσία Νιόπλια, δε θα μπορούσε να μην έχει στο επίκεντρο και τα μεταγραφικά ζητήματα.

Ο έμπειρος προπονητής έχει ανάψει το «πράσινο φως» για συγκεκριμένες περιπτώσεις, που βρίσκονται υπό συζήτηση. Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε χθες την συμφωνία με τον Έλτον Καλέ, ενώ σήμερα αναμένεται να πάρει κάποια απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση του δελτίου. Ο Βραζιλιάνος είναι η 5η προσθήκη του Ιανουαρίου, μετά τους Κιάσσο, Γουόρντεν, Φουκαράκη και Μπουρσέλη.

Στον ΟΦΗ «φουλάρουν» για τους παίκτες, που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο. Μητρόπουλος, Ρέντζας και Χαντί είναι αυτή τη στιγμή οι στόχοι. Ο πρώτος έχει διαμηνύσει ότι αν παραμείνει στην Ελλάδα, οι «ασπρόμαυροι» θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, ενώ θα βρίσκεται εν αναμονή για την πρόκληση του εξωτερικού ως την Τετάρτη. Ο Χαντί είναι από χθες στο Ηράκλειο, όπου παραμένει και ο Ρέντζας, ενώ αναμένεται η οριστική κατάληξη. Από κει και πέρα, στο… κάδρο μπαίνει και ο Μηνάς Πίτσος, καθώς η σκέψη για επιστροφή υπάρχει εδώ και μέρες, ενώ είναι κάτι που επιθυμεί και ο Νίκος Νιόπλιας. Αντίθετα δε θα προχωρήσει η περίπτωση του Άλμπι, που θα αγωνιστεί στην Σκεντεμπρέου (Α' Εθνική Αλβανίας).

Στον αντίποδα των όποιων αφίξεων, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρχουν αποχωρήσεις, που θα φιξαριστούν τις επόμενες μέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News