default-image

Μεταγραφική σύσκεψη στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Μεταγραφική σύσκεψη στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μεταγραφικά απασχόλησαν στη σύσκεψη που έγινε στα Σπάτα, τους Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, Γκουστάβο Πογέτ και Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο. Η συζήτηση διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες κι απ' ότι φαίνεται θα φέρει εξελίξεις, αφού υπήρξε απόφαση να γίνει κίνηση -άμεσα- και για την απόκτηση στόπερ.

Σ'αυτό συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό και η κάκιστη απόδοση του Θέσαρ Άρθο στα τελευταία ματς, με αποκορύφωμα την εμφάνισή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Έτσι, τόσο ο Ουρουγουανός όσοι και οι υπόλοιποι κατέληξαν πως κρίνεται απαραίτητη η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας προκειμένου η ΑΕΚ να παλέψει με μεγαλύτερη σιγουριά στα μετόπισθεν για τους στόχους της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Εκτός από το… νέο μέτωπο που άνοιξε στην μεταγραφική ατζέντα, στο μενού… έπεσε και το θέμα του φορ. Στην Ένωση ενημερώθηκαν για το ότι ο Ορλάντο Σα οδεύει προς Μακάμπι και συζήτησαν για τις εναλλακτικές περιπτώσεις. Μία εξ αυτών είναι και ο Τόμας Πέκχαρτ, ο οποίος είναι 26χρονών και ανήκει στην Ίνγκολσταντ.

Όσον αφορά τα άκρα της επίθεσης, εκεί, τα πράγματα είναι κάπως πιο περίπλοκα, αφού οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν βρει κάποια περίπτωση που να τους ξετρελαίνει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News