default-image

Σκέφτεται και τους Ολυμπιακούς του 2020 ο Μπολτ

Σπορ
Σκέφτεται και τους Ολυμπιακούς του 2020 ο Μπολτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί το καλοκαίρι της τρέχουσας χρονιάς (2016) να διεξάγονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο, αλλά ο κορυφαίος αθλητής στα 100, τα 200 και 4Χ100 μέτρα, Γιουσέιν Μπολτ, βλέπει μέχρι το Τόκιο και το 2020.

"Θα δούμε. Γιατί ο  κόουτς είπε ότι μπορώ ακόμη να πάω και στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2020. Δε λέω τί θα κάνω, απλά αναφέρω ότι ο κόουτς μου ζήτησε να σταματήσω να μιλάω για την αποχώρηση μου από την ενεργό δράση. Θα συνεχίσουμε λοιπόν αυτά τα δύο χρόνια και μετά θα δούμε τι θα συμβεί. Είπε ότι θα μπορούσα, εάν ήθελα να πάω μέχρι του Ολυμπιακούς του 2020. Πιστεύω τον προπονητή μου.

Όσον μεγαλύτερος γίνεσαι, τόσο πιο σκληρές είναι οι προπονήσεις. Στα 32, τα 33 και τα 34, χρειάζεται πολύ δουλειά. Δεν θέλω να συνεχίσω να το κάνω αν γνωρίζω ότι δε θα πιέσω τον εαυτό μου όσο χρειάζεται", υποστήριξε αρχικά ο Γιουσέιν Μπόλτ.

Στη συνέχεια, ο Τζαμαϊκάνός έφερε ως παράδειγμα την επιστροφή του Μάικλ Τζόρνταν στους αγωνιστικούς χώρους: "Αποσύρθηκε όταν ήταν ο κορυφαίος όλων το 1998 έχοντας κατακτήσει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα και επέστρεψε το 2001 με τους Γουίζαρντς όπου δεν έκανε και σπουδαία πράγματα. Παραμένει όμως ο Μάικλ Τζόρνταν. Ο κορυφαίος όλων των εποχών. Εγώ ακόμα δεν ξέρω να αν θέλω να συνεχίσω στο άθλημα τη στιγμή που όλοι θα κάνουν βήματα εμπρός και εγώ πίσω"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News