default-image

Ήρθε για τον ΟΦΗ ο Καλέ, στη διοικούσα ο Νιόπλιας

Αθλητισμός
Ήρθε για τον ΟΦΗ ο Καλέ, στη διοικούσα ο Νιόπλιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νικος Νιόπλιας θα παρουσιάσει το πλάνο του για τον ΟΦΗ στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ που θα γίνει σε λίγη ώρα (6μμ) στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

Ο 51χρονος τεχνικός, που έχει συμφωνήσει για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της κρητικής ομάδας, θα έχει μια συνάντηση γνωριμίας με τους 9 επιχειρηματίες που έχουν αναλάβει τις τύχες της κρητικής ομάδας, ενώ θα τους ενημερώσει για τα σχέδια του για τον ΟΦΗ.

Στο Ηράκλειο ο Καλέ

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο 28χρονος Βραζιλιάνος μέσος Ελντον Καλέ, που έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ. Μάλιστα Καλέ παρακολούθησε και το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Εθνικό στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης και έμεινε ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Μέχρι την Τρίτη αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τα διαδικαστικά της μεταγραφής, για την υπογραφή της συμφωνίας του με τον ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι τόσο ο Καλέ, όσο και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ, ο Μπουρσέλης και ο Φουκαράκης, όπως και ο Γουόρντεν που έχει αποκτηθεί νωρίτερα, μετέχουν στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας.

Κάκωση ο Πυθαρούλης

Μια κάκωση στο γόνατο ταλαιπωρεί τον Γιώργο Πιθαρούλη, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Εθνκό και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο.

Ο παίκτης του ΟΦΗ θα κάνει μαγνητική, για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News