default-image

Απώλειες πρωτοπόρων στην Α1 ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Απώλειες πρωτοπόρων στην Α1 ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάλλον στον όμιλο ανόδου είχαν περισσότερο το μυαλό τους οι πρωτοπόροι της Α1 ΕΠΣΗ και έτσι η 17η και προτελευταία αγωνιστική της πρώτης περιόδου σημαδεύτηκε από απώλειες.

Μόνο η Δόξα Γαλιάς νίκησε από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν (2-1 τον ΟΦΑ) και μείωσε την διαφορά στον 1ο Όμιλο από τον Ηρόδοτο στον πόντο, με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού να φέρνει ισοπαλία 1-1 στην Ελιά με τον Ρωμανό. Στον 2ο Όμιλο ο ΠΟΑ έμεινε στο 1-1 με τον Γιούχτα στις Αρχάνες αλλά αύξησε τη διαφορά από τον Ρούβα που έχασε 0-1 από τον ΠΑΝΟΜ. Στον ίδιο όμιλο η Χερσόνησος με το 0-1 επί του Ζαρού εξασφάλισε την 3η θέση και την είσοδο στον όμιλο ανόδου. Όμως από εκεί και κάτω όλα θα κριθούν στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική…

1ος Όμιλος

ΡΩΜΑΝΟΣ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ 1-1: Δεν μπόρεσε να φύγει νικητής από την έδρα του σκληροτράχηλου Ρωμανού ο Ηρόδοτος. Οι δύο ομάδες είχαν στα πρώτα λεπτά από ένα δοκάρι με Μωραϊτη και Καραντινάκη. Στο 32' με πέναλτι που κέρδισε ο Μωραϊτης και εκτέλεσε ο Συσκάκης, ο Ηρόδοτος προηγήθηκε 0-1. Και αφού στην επανάληψη απέτυχε να διπλασιάσει τα γκολ με τον Ζαφείρη, ήρθε ο Φιράνι στο 73 για να ισοφαρίσει για την ομάδα της Ελιάς.

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ-ΟΦΑ 2-1: Χωρίς βαθμολογικό άγχος αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες. Και τα δύο γκολ της Γαλιάς τα έβαλε ο Φουκαράκης, που είχε βάλει άλλα τρία μεσοβδόμαδα στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Αγ. Βαρβάρα. Για την ομάδα του Αρκαλοχωρίου είχε ισοφαρίσει στις αρχές του β' ημιχρόνου ο Κοζυράκης.

ΑΟΤ-ΜΟΙΡΕΣ 1-0: Με τέρμα του Νεκτάριου Μαρακομιχελάκη ο ΑΟΤ νίκησε στο… γνήσιο ντέρμπι της Μεσαράς. Οι γηπεδούχοι είχαν καλές ευκαιρίες στο α' μέρος αλλά πριν προηγηθούν θα μπορούσαν να είχαν δεχτεί γκολ, με τον Μόντι να έχει μεγάλη ευκαιρία για τις Μοίρες.

ΑΛΜΥΡΟΣ-ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ 2-2: Τα δύο γρήγορα γκολ του Φραγκίσκου Ποτηράκη είχαν βάλει γερές βάσεις ώστε η Αγία Βαρβάρα να φύγει νικήτρια από το Γάζι. Το 0-2 όμως δεν το κράτησαν οι φιλοξενούμενοι, καθώς αρχικά ο Αλμυρός μείωσαν με τον Καφετζόπουλο και ο ίδιος παίκτης με πέναλτι που κέρδισε ο Στρατήγης, ισοφάρισε 2-2. Στο 75' δοκάρι για την Αγία Βαρβάρα είχε ο Παπαγγελής.

ΓΟΡΤΥΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ Μ. 4-0: Μπορεί να έπαιζε από το 30' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ξαγοραράκη αλλά μετά το 60' η Γόρτυς… πήρε φωτιά και έβαλε τέσσερα γκολ στον Αστέρα Μυρτιάς. Σκόρερς για την ομάδα των Αγ. Δέκα ήταν οι Τζέρτζι, Καουκάκης, Τσαγκαράκης και Δαλακιάρης.

2ος Όμιλος

ΓΙΟΥΧΤΑΣ-ΠΟΑ 1-1: Ο Γιούχτας πάλεψε στο χτεσινό ματς με τον ΠΟΑ και υποχρέωσε σε απώλεια με ισοπαλία 1-1 τους πρωτοπόρους του 2ου Ομίλου. Έτσι διατήρησε τις ελπίδες εισόδου στην πεντάδα έστω κι αν πρέπει στο φινάλε να κερδίσει εκτός έδρας τον ΠΑΝΟΜ αλλά και παράλληλα να ηττηθούν Ζαρός και Μινωική. Ο ΠΟΑ προηγήθηκε με πέναλτι που κέρδισε ο Μπουτσάκης και εκτέλεσε εύστοχα ο Τριανταφύλλου, για να ισοφαρίσει ο Τσαϊνης για τους Αρχανιώτες.

ΡΟΥΒΑΣ-ΠΑΝΟΜ 0-1: Ο Ρούβας δεν τα κατάφερε στο ντεμπούτο του Αντώνη Αποστολάκη στον πάγκο και γνώρισε εντός έδρας ήττα. Πάντως ο ΠΑΝΟΜ είχε… κέρβερο κάτω από τα γκολπόστ τον Γιάννη Φανουράκη, που έπιασε και πέναλτι του Καστελιανάκη. Οι Μαλιώτες πήραν τη νίκη χάρη σε γκολ του Τζανάκη στο 15' και στην τελευταία αγωνιστική θέλουν ένα βαθμό για να εξασφαλίσουν την 4η θέση και την είσοδό τους στον όμιλο ανόδου.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ-ΖΑΡΟΣ 1-0: Παλικαρίσια νίκη πήρε η Χερσόνησος και εξασφάλισε την 3η θέση, «κλειδώνοντας» την παρουσία της στον όμιλο ανόδου. Στο 93ο λεπτό ο Στέφανος Μασέλης με ένα μεγάλο γκολ, χάρισε το σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του. Η Χερσόνησος από το 69' έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σεράινινγκ. Ο Ζαρός έφτασε στη συνέχεια κοντά στο γκολ σε δύο φάσεις με τον Παπαδόπουλο αλλά ήρθε ο Μασέλης στην εκπνοή για να γράψει το 1-0.

ΜΙΝΩΙΚΗ-ΑΣΙΤΕΣ 1-3: Τρία γκολ έβαλαν οι Ασίτες στο Πανεπιστήμιο αλλά ιδιαίτερης μνείας αξίζει ο τερματοφύλακας Μιχάλης Ζερβός που έπιασε δύο πέναλτι, στο 60' σε εκτέλεση του Χελά και στο 84' σε εκτέλεση του Βλάχου! Για τους νικητές σκόραραν οι Κοτζαδάκης, Ρουμπάκης και Αποστολάκης ενώ ο Βλάχος έβαλε το γκολ της Μινωικής. Μάλιστα η Μινωική θέλει μόνο νίκη στο φινάλε επί της Χερσονήσου για να μπει στον όμιλο ανόδου.

ΡΑΥΚΟΣ-ΕΓΟΗ 0-1: Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι που έγινε υπό τσουχτερό κρύο στον Άγιο Μύρωνα και τελικά το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο ΕΓΟΗ με τον Νίκα στο 82ο λεπτό, παίρνοντας το τρίποντο.

1ος Όμιλος (17η)

ΡΩΜΑΝΟΣ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ      1-1

ΓΟΡΤΥΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ      4-0

ΑΛΜΥΡΟΣ - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      2-2

Α.Ο. ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ - ΜΟΙΡΕΣ      1-0

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ - Ο.Φ.Α.      2-1

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΗΡΟΔΟΤΟΣ      42

2.ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      41

3.Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ      29

4.ΡΩΜΑΝΟΣ      25

5.Ο.Φ.Α.      25

6.ΓΟΡΤΥΣ      20

7.ΑΛΜΥΡΟΣ      17

8.ΜΟΙΡΕΣ      17

9.ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ      13

10.ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      12

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (18η)

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - Ο.Φ.Α.            

ΡΩΜΑΝΟΣ - ΑΛΜΥΡΟΣ            

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ - Α.Ο.Τ.      

ΜΟΙΡΕΣ - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      

ΓΟΡΤΥΣ - ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ            

2ος Όμιλος (17η)

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ-ΖΑΡΟΣ      1-0

ΡΑΥΚΟΣ - Ε.Γ.Ο.Η      0-1

ΜΙΝΩΙΚΗ - ΑΣΙΤΕΣ FC      1-3

ΡΟΥΒΑΣ - ΠΑΝΟΜ      0-1

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - Π.Ο.Α.      1-1

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Π.Ο.Α.      43

2.ΡΟΥΒΑΣ      37

3.ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ      31

4.ΠΑΝΟΜ       27

5.ΜΙΝΩΙΚΗ      24

6.ΖΑΡΟΣ      24

7.ΓΙΟΥΧΤΑΣ      23

8.Ε.Γ.Ο.Η      16

9.ΑΣΙΤΕΣ FC      10

10.ΡΑΥΚΟΣ      4

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (18η)

ΠΑΝΟΜ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ            

ΑΣΙΤΕΣ FC - Ε.Γ.Ο.Η            

ΜΙΝΩΙΚΗ - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ      

Π.Ο.Α. - ΖΑΡΟΣ            

ΡΟΥΒΑΣ - ΡΑΥΚΟΣ            

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News