default-image

Τζώρτζογλου για όλα απόψε στη "Μικτή Ζώνη"

Ποδόσφαιρο
Τζώρτζογλου για όλα απόψε στη "Μικτή Ζώνη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, είναι απόψε καλεσμένος στη Μικτή Ζώνη (22:00 Κρήτη TV,) σε μια συνέντευξη εφ' όλης της επίκαιρης ύλης.

Για την κατάσταση του ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο, μετά την τρανταχτή απώλεια της παρουσίας του στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Βασικά μέρη της εκπομπής, θα είναι αφιερωμένα στην πορεία του Εργοτέλη από το 1993 όταν ο ίδιος μαζί με τον Γιώργο Σουλτάτο ανέλαβαν το ιστορικό σωματείο και το ανέβασαν ιστορικά στην Ά εθνική, η διαδοχή τους από τον αείμνηστο Απόστολο Παπουτσάκη προς τον οποίον μεταβίβασαν το πλειοψηφικό πακέτο και τις αιτίες που έφεραν την ΠΑΕ Εργοτέλης, στην υπερχρέωση και εν τέλει στην έξοδο…

Η επικαιρότητα για το τι μέλλει γενέσθαι στην επόμενη μέρα των «κιτρινόμαυρων», μέσα από τα βασικά ερωτήματα επιλογής, είναι ένα ακόμη θέμα. Να τονίσουμε ότι θα μπορούν να παρέμβουν, αν υπάρξουν σημεία «τριβής» ή «αναφορών», πρόσωπα που έχουν ή είχαν τις περιόδους αυτές θεσμικό ρόλο στο σωματείο. Φυσικά η «Μικτή Ζώνη» θα παρουσιάσει αναλυτικά τις λεπτομέρειες για τις αναμενόμενες εξελίξεις στον ΟΦΗ με τον Νίκο Νιόπλια!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News