Αθλητισμός

Φήμες για «στημένα» στο Αυστραλιανό Όπεν

Τα σκάνδαλα στο χώρο του τένις συνεχίζονται καθώς έντονες είναι οι φήμες που υπάρχουν για «στημένα» παιχνίδια στο Αυστραλιανό Όπεν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «New York Times», μάλιστα, μια από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες "μπλόκαρε" τον στοιχηματισμό σε διπλό αγώνα καθώς το θεώρησε «στημένο».

Την Κυριακή (24/1) η Λάρα Αρουαμπαρένα και ο Νταβίντ Μαρέρο αντιμετώπισαν την Αντρέα Χλαβατσκόβα και τον Λούκατζ Κούμποτ στον πρώτο γύρο των διπλών στο Αυστραλιανό Όπεν. Όπως αναφέρει αναφέρει ο Μάρκο Μπλούμε, υψηλόβαθμο στέλεχος του «Pinnacle Sports» (στοιχηματική εταιρία), αναγκάστηκαν να «μπλοκάρουν» τον αγώνα καθώς στοιχηματίστηκαν μεγάλα ποσά σε έναν αγώνα που θα ήταν ντέρμπι.

Σχεδόν όλα τα λεφτά που στοιχηματίστηκαν ήταν για τη νίκη των Χλαβατσκόβα - Κουμπότ κάτι το οποίο προκάλεσε υποψίες στους ανθρώπους της εταιρίας οι οποίοι «μπλόκαραν» το παιχνίδι. Για την ιστορία η Τσέχα και ο Πολωνός επικράτησαν των Ισπανών αντιπάλων τους με 2-0 σετ (6-0, 6-3).

Σύμφωνα με τον Νταβίντ Μαρέρο, η κακή του εμφάνιση οφειλόταν σε έναν μικροτραυματισμό που είχε στο γόνατο, με τους ανθρώπους με της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις να εικάζουν πως είναι πιθανό κάποιος από τον περίγυρο των παικτών να διέδωσε τις πληροφορίες για τον τραυματισμό του Ισπανού.

Σχόλια