default-image

Ήττα για ΠΑΟΚ στην Γλυφάδα

Ποδόσφαιρο
Ήττα για ΠΑΟΚ στην Γλυφάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο ΠΑΟΚ στην  Γλυφάδα από την ομώνυμη ομάδα. Παρότι το ξεκίνημα του αγώνα ήταν ιδανικό με γκολ και φάσεις για την ομάδα του Κρουσώνα, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Στο 5ο λεπτό ο Μάστορας εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και έκανε το 0-1. Στο 18' ο ΠΑΟΚ είχε τις προϋποθέσεις για να κάνει το 0-2 σε αντεπίθεση αλλά ο Μάστορας νικήθηκε από τον αντίπαλο πορτιέρο. Τη χαμένη ευκαιρία την πλήρωσε ο ΠΑΟΚ στο 25', όταν μετά από κόρνερ του Κατσίβελη, ο Λαμπρόπουλος έκανε το 1-1 με κεφαλιά. Στη συνέχεια του α' μέρους, ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρία με τον Μάστορα ενώ οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις με Φερεντίνο και Κόκκαλη. Στο β' ημίχρονο το ματς ήταν ανοιχτό με τη Γλυφάδα να παίρνει τη νίκη με απευθείας φάουλ του Γεωργακόπουλου στο 70'.

ΓΛΥΦΑΔΑ: Θωμάς, Κατσίβελης, Σινάνι, Κόντης, Μουσάι, Μπούμπας, Φερεντίνος, Γκούμας, Λαμπρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κόκκαλης.

ΠΑΟΚ: Κουρουπάκης, Γιαννακάκης, Μποχώνης, Λογοθέτης, Καλεμάκης, Χύζι, Μανιδάκης, Ρομπάκης (46' Ζανελάρης), Μάστορας (71' Κοκολογιάννης), Ανωγειανάκης (79' Σκούφος), Μπάμπης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News