default-image

Με γκολ στο 94' πήρε τη νίκη ο ΟΦΗ '94

Ποδόσφαιρο
Με γκολ στο 94' πήρε τη νίκη ο ΟΦΗ '94

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξέλιξη… θρίλερ είχε η σημερινή αναμέτρηση του ΟΦΗ '94 στο Μαρτινέγκο απέναντι στα Κανάρια του Εργοτέλη, με τα παιδιά του ΟΦΗ να διατηρούν το απόλυτο νικών, παίρνοντας το «διπλό» με σκορ 1-2!

Το νικητήριο γκολ σημειώθηκε στην εκπνοή της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 94ο λεπτό με χρυσό σκόρερ τον Λαγουδάκη! Ήταν ένα πολύ δυνατό και ισορροπημένο παιχνίδι, με τον ΟΦΗ '94 να έχει τη συγκέντρωση αλλά και την τύχη ώστε να πάρει το σπουδαίο «διπλό» στο φινάλε.

Στο α' ημίχρονο χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες ενώ η επανάληψη ξεκίνησε με δύο γκολ. Τα Κανάρια προηγήθηκαν στο 47' με τον Γραμματικάκη αλλά στο επόμενο λεπτό ο ΟΦΗ '94 ισοφάρισε! Μετά από ενέργεια του Μπελαδάκη, η μπάλα έφτασε στον Νοικοκυράκη, ο οποίος έδωσε έτοιμο γκολ στον Σκουλά, που εύκολα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το ματς όδευε στην ισοπαλία αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα, ο ΟΦΗ '94 σκόραρε. Ο Αποστολάκης εκτέλεσε ένα φάουλ, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έχασε τη μπάλα, με τον Πλουμή να στρώνει στον Λαγουδάκη και ο υψηλόσωμος αμυντικός του ΟΦΗ '94 σκόραρε και κάνοντας το 1-2 χάρισε μέσα σε πολλούς πανηγυρισμούς τη νίκη στην ομάδα του.

ΚΑΝΑΡΙΑ: Καστρινάκης, Δολαψάκης, Μουντράκης, Καλυβιανάκης, Γραμματικάκης, Χαλκιαδάκης (76' Βοζικάκης), Μουλακάκης (54' Σταμπούλος), Καλογεράκης, Σαμπροβαλάκης, Αλεξάκης, Βενεράκης (83' Γκούπε)

ΟΦΗ '94: Βαρδάκης, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Πλουμής, Λαγουδάκης, Βολτυράκης, Μπελαδάκης (90' Ρουσάκης), Γκόγκολος (80' Κουγιουμουτζής), Σκουλάς (67' Παπαδάκης), Νοικοκυράκης, Σκουλάς

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News