default-image

ΟΦΗ - Εθνικός Live (4-0 ΤΕΛΙΚΟ)

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ - Εθνικός Live (4-0 ΤΕΛΙΚΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα του β' γύρου στην Γ' Εθνική με τον ΟΦΗ να φιλοξενεί τον Εθνικό Πειραιώς στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα φέρει την επανεκκίνηση στη μάχη του πρωταθλήματος.

Παρακολουθείστε από το portal www.neakriti.gr την μετάδοση του αγώνα ΟΦΗ - Εθνικός Πειραιώς από την ΚΡΗΤΗ TV και την εξέλιξη του αγώνα.

Oι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Πατηνιώτης, Φαζός, Κώτσιος, Πιθαρούλης (49' λ.τ. Μαρτσάκης), Κιάσσος, Φραγκουλάκης, Κοιλιάρας, Περογαμβράκης, Σαχινίδης (75' Κουσίδης).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος (46' Μπένας), Μαντζώρος, Τερζής, Μαρτίνος, Λεωνιδόπουλος, Σούφλας, Στρατάκης, Αργυρίου (67' Κατίδης), Σουλελές (67' Μάναλης).

Σε εξέλιξη η αναμέτρηση - Δείτε live εικόνα από το cretetv.gr

Ξεκίνησε το ματς

10' Μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ, με το κοντινό σουτ του Περογαμβράκη να σταματάει στο δοκάρι!

39' Ευκαιρία μετά από αρκετό διάστημα για τον ΟΦΗ, με την κεφαλιά του Πιθαρούλη μετά το φάουλ του Φραγκουλάκη, να καταλήγει άουτ.

44' Σουτ από τον Φραγκουλάκη, δεν ανησυχεί ο τερματοφύλακας του Εθνικού.

Έναρξη β' ημιχρόνου

48' Ανοίγει το σκορ ο ΟΦΗ! Μετά από σέντρα του Πατηνιώτη, ο Περογαμβράκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, 1-0!

49' Αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Μαρτσάκης παίρνει τη θέση του τραυματία Πιθαρούλη.

50' Αντεπίθεση για τον ΟΦΗ, με τον Σαχινίδη να κάνει λάθος και να μη δίνει τη μπάλα στον αμαρκάριστο Μαρτσάκη, χάνοντας έτσι την ευκαιρία.

52' Μετά από φάση διαρκείας ο Πατηνιώτης κάνει με κοντινή προβολή το 2-0! Όμορφο γκολ από τον ακραίο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, που αναδεικνύεται σε MVP της αναμέτρησης.

59' Καταιγιστικός ο ΟΦΗ στο β΄ημίχρονο, με πανέμορφο πλασέ του Μαρτσάκη αυξάνει το δείκτη του σκορ στο 3-0!

66' Κώστας Κιάσσος και 4-0! Ο έμπειρος μέσος βάζει κι αυτός το όνομά του στους σκόρερς της σημερινής αναμέτρησης για τον ΟΦΗ!

Φινάλε και σπουδαία νίκη 4-0 για ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News