default-image

Ενδείξεις χειραγώγησης στο ΑΟΧ-Ολυμπιακός!

Ποδόσφαιρο
Ενδείξεις χειραγώγησης στο ΑΟΧ-Ολυμπιακός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σύστημα ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης εντόπισε ενδείξεις για χειραγώγηση του αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Χανίων και Ολυμπιακού (1-4), την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου του 2016.

Η Live Sport αποκαλύπτει το πόρισμα της έκθεσης της UEFA-BFDS, που αναφέρει πως φαίνεται το αποτέλεσμα και η διαφορά των τριών γκολ να αποτελούν προϊόν χειραγώγησης από τη γηπεδούχο ομάδα, προκειμένου να εξασφαλίσει παράνομα κέρδη από στοιχηματισμό.

Η έκθεση κάνει λόγο για ύποπτη αμυντική συμπεριφορά στα δύο τελευταία γκολ του αγώνα, επισημαίνοντας στο τρίτο γκολ… οκνηρία συγκεκριμένου παίκτη των Χανίων, που έκανε κακή εφαρμογή του τεχνικού οφσάιντ, ενώ για το τέταρτο γκολ γίνεται λόγος για συνολική χαλαρή αμυντική συμπεριφορά.

Παράλληλα, επισημαίνεται πως πριν τον αγώνα υπήρξε ύποπτος στοιχηματισμός για να χάσουν τα Χανιά με διαφορά τουλάχιστον τριών γκολ και να επιτευχθούν στον αγώνα τουλάχιστον τέσσερα γκολ συνολικά. Αντίστοιχα ύποπτες κινήσεις στις αγορές στοιχήματος παρατηρήθηκαν στη διάρκεια του αγώνα, με «ζωντανά» πονταρίσματα.

Τέλος, η έκθεση επισημαίνει πως τα Χανιά έχουν βεβαρημένο ιστορικό, καθώς ήδη φέτος τρεις αγώνες τους είχαν κριθεί ύποπτοι από την UEFA-BFDS.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News