Αθλητισμός

Σημαντικά ματς για Ηράκλειο και Εργοτέλη

Άλλη μία σημαντική Κυριακή έφτασε για το Ηράκλειο και τον Εργοτέλη με βάση τους στόχους που έχουν θέσει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Μπάσκετ.

Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται σήμερα στις 5μ.μ. στο Λίντο το Κορωπί θέλοντας να πετύχουν μία ακόμη νίκη που θα τους διατηρήσει σε τροχιά παραμονής. Το έργο τους δε θα είναι εύκολο, όμως έχουν αποδείξει στα τελευταία παιχνίδια ότι αντέχουν στα δύσκολα. Απών θα είναι και σε αυτό το ματς ο Πρόδρομος Τσερκιτσόγλου.  Διαιτητές θα είναι οι κ. Δαρλαμήτσος-Κωνσταντινίδου και κομισάριος ο κ. Μπορμπαντωνάκης.

Το Ηράκλειο από την πλευρά του ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσει την Ένωση Ιλίου. Στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος πέραν της νίκης που θα το διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην αυλαία του α' γύρου. Διαιτητές θα είναι οι κ. Μπούσιας-Φάκαρος.

Τη 15η αγωνιστική συμπληρώνουν τα παιχνίδια Φιλαθλητικός-Παπάγου, Προμηθέας Χαλ.-Έσπερος, Πανιώνιος-Ιωνικός Ν., Αμύντας-Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Πανελευσινιακός-Ίκαρος Ν. και Χολαργός-Νίκη Αμαρουσίου.

Σχόλια