default-image

Ισόπαλοι και ισόβαθμοι Πανιώνιος και Αστέρας

Ποδόσφαιρο
Ισόπαλοι και ισόβαθμοι Πανιώνιος και Αστέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πανιώνιος είχε δοκάρια στο πρώτο πεντάλεπτο με τον Αστέρα, έκανε περισσότερες φάσεις, αλλά το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους στη Νέα Σμύρνη και οι δυο ομάδες εξακολουθούν να ισοβαθμούν στους 28 πόντους.

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και δημιούργησε στα πρώτα 5 λεπτά τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Αρχικά, στο 3', η σέντρα-σουτ του Βλάχου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 5' αρχικά ο Ανσαριφάρντ δεν κατάφερε να νικήσειμε προβολή τον Μπαντή έπειτα από τραγικό γύρισμα του Γκοϊάν, ενώ λίγα δεύτερα αργότερα, το σουτ του Μασούρα από τα όρια της περιοχής σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι. Στην επανάληψη ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά, προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία του Διούδη, αλλά δεν έβρισκε χώρους.

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε αρκετά λάθη στον χώρο του κέντρου και έψαχναν τη μία στιγμή που θα έκρινε το ματς, ωστόσο αμφότεροι δεν την βρήκαν. Κάπως έτσι, το τελικό 0-0 αφήνει μια πικρή γεύση στον Πανιώνιο που ήταν καλύτερος και είχε περισσότερες ευκαιρίες στο ματς, αλλά Μπαντής και δοκάρια του έβαλαν… στοπ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Σιώπης, Ρισβάνης, Βλάχος, Καραμάνος, Μπακασέτας (87' Χαλκιαδάκης), Μασούρας (73' Τζανδάρης), Ανσαριφάρντ (92' Καθάριος).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι,  Αλόκο, Γκοϊάν, Γιαννούλης, Χαμντανί, Κουρμπέλης, Φούντας (44' Λανθαρότε), Μπερτόγλιο (70' Νίκο), Στανισάβλιεβιτς (82' Ιγκλέσιας), Γιάννου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News