default-image

Νίκη-ανάσα για Καλλονή, 2-0 τον Πανθρακικό

Ποδόσφαιρο
Νίκη-ανάσα για Καλλονή, 2-0 τον Πανθρακικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την 19η αγωνιστική της Super League, η Καλλονή επικράτησε 2-0 του Πανθρακικού στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, σε μια αναμέτρηση όπου και οι δύο ομάδες είχαν άμεση βαθμολογική ανάγκη.

Το ματς σε γενικές γραμμές ήταν κακό, με νευρικότητα, λάθη και δυνατές μονομαχίες, με την Καλλονή πάντως να παίρνει τους τρεις βαθμούς και την ψυχολογία ενόψει συνέχειας.

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι βρήκαν τα πολυπόθητα τέρματα της νίκης στο πρόσωπο των Φαβάλι και Αναστασιάδη.

Ο Πανθρακικός είχε θέληση σε όλο το 90λεπτο (τελείωσε το ματς με 62% κατοχή μπάλας), ωστόσο το πρόβλημα του στην επιθετική λειτουργία ήταν εμφανές και παρέμεινε άλυτο παρά τις προσπάθειες και τις αλλαγές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (ΕΠΣ Αθηνών)

Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπύλια (ΕΠΣ Δ. Αττικής), Ιορδάνης Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών)

Καλλονή (Καραγεωργίου): Δαύκος, Μίκιτς, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Φαβάλι (76' Σπυρόπουλος), Μανούσος (87΄Ούκα), Γεωργίου, Κάρλσον (70' Μάρκοβιτς).

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ντιγκινί, Λαδάκης (78' Ηλιάδης), Μεχία, Μπαϊκαρά, Μάρτινς (57' Βάλτερ), Μπουγαΐδης (λ.τ. 46' Πεταυράκης), Ποτουρίδης, Ίγκορ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News