Αθλητισμός

Συμφωνία Ατρομήτου με Σουμπίνιο

Παίκτης του Ατρόμητου πρέπει να θεωρείται με κάθε βεβαιότητα ο Σουμπίνιο, καθώς οι δύο πλευρές έχουν φτάσει στην οριστική συμφωνία και ο Βραζιλιάνος αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα είναι πιθανότητα 1,5 έτους.

Ο παίκτης ήταν στη λίστα των ιθυνόντων της ομάδας, αλλά ως εναλλακτική σε περίπτωση που δεν προχωρούσε το θέμα του Κοσμίν Ματέι. Από τις χθεσινές συζητήσεις διαπιστώθηκε ότι το οικονομικό τίμημα ήταν πολύ μεγάλο για το ρίσκο που εμπεριείχε η συγκεκριμένη υπόθεση και ειδικά τη δεδομένη χρονική περίοδο. Επιπρόσθετα, στο Περιστέρι δεν ήθελαν να διαταραχθούν οι οικονομικές ισορροπίες μέσα στην ομάδα.

Για αυτό το λόγο και προκειμένου να μην χαθεί άλλος χρόνος, αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις πιέζουν, ο Ατρόμητος «έτρεξε» να συμφωνήσει με τον Σουμπίνιο που δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής από τη στιγμή που επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια.

Κατόπιν τούτου και με τις ανακοινώσεις να αναμένονται άμεσα, ο Ατρόμητος φτάνει πολύ κοντά στην υλοποίηση του μεταγραφική του σχεδιασμού, έχοντας προσθέσει τους Κεϊτά, Γροντή, Παπαδόπουλο και Σουμπίνιο και με τους ήδη υπάρχοντες (Ούμπι, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ), θεωρείται ότι είναι θέμα χρόνου να λυθεί το πρόβλημα στο γκολ.

Η μόνη περίπτωση να αλλάξει κάτι είναι να τελικά να μείνει ελεύθερος ο Μαρσελίνιο που δεν δείχνει διάθεση να λύσει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια να βρεθεί κάτι αξιόλογο στην αγορά. Παράλληλα, δεν πρέπει να αποκλειστεί η ενίσχυση στη μεσοαμυντική γραμμή.

Σχόλια