Αθλητισμός

Με τον Εργοτέλη... Official στο Facebook!

Η έννοια «Ομόνοια», έχει μπει στην κορυφή των δηλώσεων παραγόντων του Εργοτέλη για την επόμενη μέρα.

Είναι γένους θηλυκού, προέρχεται από την αρχαία ελληνική και εννοεί δύο πράγματα:

1.      Τη ταυτότητα αντιλήψεων και την αίσθηση της ενότητας που προκύπτει από αυτήν

2.      Την συνύπαρξη στο πλαίσιο κοινών αρχών, και την συναινετική συνύπαρξη

3.      

«Επομένως πλησιάζει περισσότερο στον απαισιόδοξο ρεαλισμό η δήλωση του Γιώργου Σουλτάτου, περί αυτής!

«Δυστυχώς φίλε μου η <ομόνοια> είναι έννοια αφηρημένη. Δηλαδή : Υπήρχε ποτέ στιγμή που δεν υπήρχε <ομόνοια> τα 20 τελευταία χρόνια;»

Ο Παύλος Ροδίτης ωστόσο κρατάει ψηλά μέσα από τη σημαία του ρομαντισμού, ισχυρή την δόση… αφορισμού!

"Ο Εργοτέλης δεν έχει τη λέξη ("ομόνοια") στο λεξιλόγιο του. Η λέξη "Εμείς", πρέπει να υπάρχει από εδώ και μπρος . Πάμε όλοι μαζί. Όποιος, δεν δεχτεί, είναι εχθρός του Εργοτέλη μας"!

Άκρως σημαντικό είναι να υπάρξει ενδελεχής πληροφόρηση σε κάθε λεπτομέρεια, που θα αφορά την επιλογή που θα πάρουν οι ιθύνοντες του Εργοτέλη.

Γιατί δεν είναι όλα καθαρά και σαφή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παραδείγματος χάριν, γιατί αναφέρει ο νέος ΚΑΠ, ότι η ισχύς είναι από την περίοδο 2016-17; Αν λάβουμε υπόψη τη χρήση του χρόνου, από άλλες διατάξεις, θα πρέπει να εννοεί ότι οι ποινές θα ισχύουν σε ομάδες που θα το κάνουν όπως ο Εργοτέλης, από την επόμενη περίοδο! Είναι όμως έτσι;

Παρακολουθώντας τις δράσεις των προσώπων, είναι εμφανές ότι μέσα από την πλούσια παραγωγή αναρτήσεων του στο Facebook, ο Γιώργος Βρέντζος, διεκδικεί, εκτός από την ομάδα και... τον τίτλο του πολυγραφότατου αναλυτή! Επί της επιλογής βάσει του ΚΑΠ (Εργοτέλης, ή Νέοι Εργοτέλη), μας βρίσκει με την ίδια άποψη που διατυπώνουμε ή λέμε συχνά τις τελευταίες μέρες.

Δείτε ένα σοβαρότατο απόσπασμα σε μια από τις αναρτήσεις του:

«Είναι γνωστό ότι η ουσία του νέου νόμου που ψηφίστηκε τον Ιούνιο του 2015 αφορά την περίοδο 2015-2016 κι είχε ως στόχο την άμεση εφαρμογή του. Όμως φαίνεται να υπάρχει μια ασάφεια (δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε στην Ελλάδα) η οποία μπορεί να μας βοηθήσει και την οποία πρέπει φυσικά να εξετάσουμε. Και να την εξετάσουμε ΑΜΕΣΑ κι όχι το καλοκαίρι γιατί αν οι νομικοί επιβεβαιώσουν την πεποίθηση μου ότι υπάρχει ''υπόθεση'' κι ότι ενδεχομένως να έχουμε σοβαρές πιθανότητες (με τις πρώτες νομικές - πρόχειρα βέβαια - απόψεις να είναι ενθαρρυντικές), τότε θα πρέπει να ξεκινήσουμε ένα χρονοβόρο και δύσκολο νομικό αγώνα - με τους κατάλληλους νομικούς - προκειμένου να έχουμε έως το καλοκαίρι το τελικό αποτέλεσμα με βάση το οποίο θα σχεδιάσουμε τη νέα σεζόν. Δεν έχουμε πολλές πιθανότητες όμως πιστεύω ότι όλοι θα συμφωνήσουμε ότι πρέπει να τις εξαντλήσουμε. Γιατί άλλο να ξεκινήσουμε (καθαροί) από την Α2 της ΕΠΣΗ κι άλλο (καθαροί) από την Γ' Εθνική (μιλάμε για 2 κατηγορίες και 2 - τουλάχιστον - χρόνια)...».

Με αυτά και με αυτά το «Εργοτελίτες & The Daltons (Official Group)», έχει την μεγάλη τιμητική της επισκεψιμότητας!

Στ. Μ.

Σχόλια