Αθλητισμός

Φουκαράκης και με τη... βούλα στον ΟΦΗ

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ με κάθε επισημότητα είναι εδώ και λίγα λεπτά ο Μανόλης Φουκαράκης, όπως αναμενόταν με το τελικό ραντεβού των δύο πλευρών να είναι σε εξέλιξη.

Οι δύο πλευρές δεν άργησαν να δώσουν τα χέρια, με την ομάδα του Ηρακλείου να εντάσει στο δυναμικό της ένα ταλαντούχο μέσο, που αγωνίστηκε αρκετά φέτος με τον Εργοτέλη στη Football League.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: Σε μια μεταγραφή-επένδυση για το μέλλον προχώρησε την Παρασκευή (22/1) ο ΟΦΗ. Απέκτησε τον 21χρονο μέσο Μανόλη Φουκαράκη, που αγωνιζόταν στον Εργοτέλη.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος είναι απο τα επίλεκτα κρητικά ταλέντα στην ηλικία του και στον ΟΦΗ προχώρησαν στην απόκτηση του, με στόχο να βοηθήσει τόσο φέτος, όσο και τα επόμενα χρόνια την κρητική ομάδα. Ο Φουκαράκης αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και φέτος πήρε αρκετέςσυμμετοχές με τον Εργοτέλη στην Football league.

Ο Mανόλης Φουκαράκης συναντήθηκε την Παρασκευή (22/1) το απόγευμα με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννη Πολεμαρχάκη και τον πατέρα του ποδοσφαιριστή και έδωσαν τα χέρια. Ο Μαν. Φουκαράκης υπέγραψε στην συνέχεια το συμφωνητικό του με τον ΟΦΗ.

Ο Μαν. Φουκαράκης ανέφερε για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ. Θα ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να αναδειχθώ μέσα απο αυτήν. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και να βοηθήσω την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ για την άνοδο. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω πολύ και να ποσπαθήσω, για να καθιερωθώ στον ΟΦΗ».

Ο Μαν. Φουκαράκης γεννήθηκε στις 8/8/1995. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία του Λίντο και σε 16 ετών πήρε μεταγραφή στον Εργοτέλη. Το περασμένο καλοκαίρι έγινε επαγγελματίας στον Εργοτέλη και φέτος πήρε το βάπτισμα του πυρός στις Εθνικές κατηγορίες, αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Football league.

Σχόλια