Αθλητισμός

Στον... αέρα και ο Ολυμπιακός Βόλου!

Πολύ δύσκολα θα γίνει το κυριακάτικο ματς των «ερυθρολεύκων» με την Αναγέννηση Καρδίτσας παρά τις προσπάθειες που καταβάλει η διοίκηση Πρωτοδικείου.

Από τους 15 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στη Κέρκυρα την προηγούμενη εβδομάδα, ούτε οι μισοί δεν είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής.

Επτά από αυτούς κατέθεσαν προσφυγή (Αρβανίτης, Γκουγκούδης, Χρυσοστομίδης, Παναγιώτου, Καρράς, Μπουτζίκος Κυζιρίδης), ο Ζέρης παραμένει στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, λόγω μηνιγγίτιδας, ενώ και ο Νάστος αναμένεται να αποχωρήσει, αν δεν το έχει ήδη κάνει!

Με μια απλή αφαίρεση το… 15 γίνεται 6 και μέχρι το 11 που απαιτείται για να γίνει το παιχνίδι υπάρχει απόσταση!

Η διοίκηση Πρωτοδικείου ευελπιστεί ότι όσοι κατέθεσαν προσφυγή θα παίξουν στο παιχνίδι, αλλά οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν αποχωρήσει από το Βόλο και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να επιστρέψουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες τρεις μέρες δεν γίνονται ούτε προπονήσεις.

Τα… χύμα για τη διοίκηση Πρωτοδικείου ήρθαν και… τσουβαλάτα, αφού χάθηκαν οι ρυθμίσεις σε ΙΚΑ και εφορία κάτι που σημαίνει πως εκτός από το ποσό των 45.000 ευρώ που πρέπει να καταβληθεί άμεσα, δεν μπορούν να προωθηθούν ποδοσφαιριστές από την Κ19 στην πρώτη ομάδα!

Πηγή: mikriliga.com

Σχόλια